Menu
Søg

Christian Villum

Programleder
Tlf.
+45 2087 7153
Download billede

Drevet af en stærk interesse i at udforske nye grænser for strategisk design, består Christian Villums arbejde som programleder hos Dansk Design Center i at undersøge nye strømninger og ideer i spektret mellem teknologi og designtænkning.

Med en baggrund indenfor områder som maker-teknologi, delekultur, nye forretningsmodeller, åbne data og åbent design, internetkultur og hacktivisme, nyder han at opbygge fællesskaber og bringe folk sammen for at dele nye ideer og skabe forandring. Hans arbejde udforsker fremtiden for nye teknologier gennem et designperspektiv med henblik på at opdage, hvad design kan og bør være, nu og i fremtiden.

Hans tidligere arbejde inkluderer roller som medstifter og leder af den eksperimentelle Platform4 Art & Technology-hub, frontløber for brugen af Creative Commons indholdslicenser, opbygning af det globale community for den UK-baserede non-profit organisation Open Knowledge (Foundation) og som iværksætter og initiativtager at starte og drive en lang række projekter og virksomheder.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox