Menu
Søg

Christina Melander

Programleder
Download billede

Christina Melander er programleder med ansvar for Dansk Design Centers indsats indenfor design og forretningsudvikling, som udforsker designmetoders potentialer for at imødekomme erhvervsvirksomheders muligheder for udvikling af nye produkter, løsninger og markeder.

Christina er drevet af at udbrede viden om, hvordan design bidrager til at skabe markante positive forandringer, og hvorfor virksomheder, der anvender design strategisk, klarer sig bedre, skaber flere jobs og mere vækst. Derfor brænder Christina for at igangsætte og gennemføre projekter, der ikke blot formidler de gode historier, men som sætter gang i konkrete handlinger.

Aktuelt arbejder Christina bl.a. med Måling af designs værdiskabelse, Design for Europe, som er en ny europæisk platform for designdrevet innovation samt Scaling By Design, metoder til skalering af mindre produktdesignvirksomheder. Christina er desuden faglig sparring for projektlederne og ansvarlig for strategi- og forretningsudvikling.

Christina har været ansat i DDC siden 2000 og har en baggrund som cand.merc i Design and Communication Management fra CBS.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox