Menu
Søg

Christoffer Nejrup

Projektleder
Tlf.
+45 2295 0818
Christoffer Nejrup
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Christoffer Nejrup er erhvervsantropolog og arbejder med at udforske potentialet for, hvordan design kan anvendes strategisk i virksomheders arbejde med innovation og forretningsudvikling. 

Aktuelt er Christoffer projektleder på Designrejsen, Dansk Design Centers ambitiøse, nationale indsats over for små og mellemstore virksomheder. Han er ligeledes projektleder på platformen Digital Futures, hvor han blandt andet arbejder med fremtidige forretningsmodeller og digital transformation.

Tidligere var Christoffer projektleder på Scaling by Design og markedsmodningsprogrammet Plus, hvor han udforskede værdien af at lade designrådgivere løse innovationsudfordringer i virksomheder.

Christoffer er ansvarlig for Dansk Design Centers indsats om eksperimenter som innovationssgreb og bygger bro til akademisk samarbejde, hvor han leder arbejdet med at sætte forskning i spil i erhvervsmæssig sammenhæng. 

Forud for Dansk Design Center har Christoffer arbejdet med produkt- og serviceudvikling og innovation management og har desuden udført en række feltstudier, relateret til akademisk forskning.

Christoffer er en erfaren oplægsholder og holder bl.a. oplæg om ’Værdien af strategisk design’, ’Innovation i praksis – skab værdi med brugeren i centrum’, ’Ledelse af designprocesser’ og ’Virksomhedens oplevelse af et designforløb’.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox