Menu
Søg
Dansk Design Center søger analytisk stærk projektleder
Vi søger en suveræn projektleder med analytisk blik, politisk tæft og erfaring med innovation.
Deadline
6. marts 2018

Vær med til at kortlægge og påvise værdien af strategisk design og bidrage til designdreven politikudvikling, der kan styrke rammerne for dansk erhvervsliv. Vi søger en suveræn projektleder med indsigt i politikudvikling og innovation.

Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig på, hvordan design skaber værdi og vækst i danske virksomheder såvel kvantitativt som kvalitativt. Vi lægger også vægt på, at du har indsigt og interesse i designdreven innovation, indsigt i politiske processer og evner til at drive projekter frem med mange interessenter.

Stillingen
Som projektleder i Dansk Design Center vil dine væsentligste opgaver være:

 • At gennemføre en kortlægning af danske virksomheders designanvendelse og udvikle nye metoder for måling af designs værdiskabelse. Kortlægning og analyse vil foregå i samarbejde med eksternt analysebureau. Læs mere om kortlægningen Exploring Design Impact.
 • At udvikle og drive projekter frem, der har fokus på, hvordan design som strategi og metode kan styrke grundlaget for politiske processer.
 • Gennemføre udviklingsworkshops med interessenter fra både den private og offentlige sektor.
 • Varetage interessenthåndtering og engagering af eksterne partnere, danske såvel som internationale.

Stillingen er en 2-års projektansættelse med mulighed for forlængelse.

Din profil
Du har en kandidatgrad inden for samfundsfag eller business, for eksempel cand.scient.pol, cand.polit, cand.scient.soc eller cand merc. Du har et par års erhvervserfaring.

Vi forventer desuden, at du:

 • er en erfaren projektleder, der kan drive og lede krævende processer med mange interessenter
 • har stærke kompetencer i kvantitative og kvalitative metoder
 • er en teamplayer og en afslutter, som fører dine projekter igennem og motiverer dine samarbejdspartnere undervejs
 • mestrer projektlederværktøjer: tidsstyring, interessenthåndtering, økonomi, kvalitet i opgavelevering, CRM- håndtering, effektmåling mv.
 • har kendskab til virksomhedsstrukturer og forretningsudvikling
 • er dygtig til at facilitere samarbejdsprocesser og workshops
 • er visionær, handlekraftig og velorganiseret
 • behersker dansk og engelsk på højt professionelt niveau i skrift og tale.

Der en en fordel hvis du har interesse i og et overordnet kendskab til designfaget og designmetoder.

Om Dansk Design Center
Dansk Design Center er Danmarks nationale designcenter og arbejder for at fremme anvendelsen af design i dansk erhvervsliv og samfund. Det gør vi først og fremmest ved at bringe danske designere og erhvervsvirksomheder - eller designere og offentlige aktører - sammen om nyskabende og udfordrende forløb, som skaber nye løsninger, der er bygget op om kundernes eller borgernes behov og efterspørgsel.

Dansk Design Center giver virksomheder og organisationer mulighed for at afprøve, hvordan design i praksis kan give værdi ift. innovation og udvikling, mulighed for at få kvalificeret investeringer i design samt adgang til værktøjer, inspiration og viden om forretningsudvikling gennem design.

Dansk Design Center er rådgiver for offentlige myndigheder ift. design- og innovationspolitik.

Dansk Design Center finansieres bl.a. af Erhvervsministeriet, Region Hovedstaden samt af fonds- og EU-midler.

Kontakt
Ansøgning vedlagt CV samt relevante eksamensbeviser sendes til job@ddc.dk. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 6. marts kl. 23.59 og mærkes ”Analytisk projektleder”.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt og løber frem til 31. april 2019 , med mulighed for forlængelse. Lønnen fastsættes i henhold til dine kvalifikationer.

Vi forventer at afholde første runder samtaler den 13. og 14. marts 2018 og anden runde samtaler d. 22. og 23 marts 2018. Der skal desuden afsættes tid til testforløb mellem samtale 1 og 2.

Spørgsmål kan stilles til programleder Christina Melander, cme@ddc.dk, eller tlf. 2946 2922.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox