Menu
Søg
Design af fremtidens byer kræver tech og mennesker i centrum
17. juni 2016
Af Christopher Reeves
Vi er nødt til at kombinere teknologi med et fokus på de mennesker, der bor i byerne, når vi designer vores fremtidige byer. Det er også afgørende, at vi redesigner politikernes rolle for at bane vejen for urbane innovationer. Dette var hovedbudskaberne fra Inspiring Future Urban Innovations-eventen i København.
Highlights: Inspiring Future Urban Innovations Copenhagen

Der kom mange bud på progressive løsninger, da et højt profileret, internationalt panel debatterede, hvordan urbane innovationer bidrager til vores fremtidige byer. Det foregik den 8. juni i Københavns nye innovationshub, BloxHub.

Paneldebatten stillede skarpt på tre temaer fra publikationen Top 10 Urban Innovations fra the World Economic Forum Global Agenda Council on Future Cities. Med fokus på energiplanlægning, transportsystemer, byplanlægning og digital infrastruktur diskuterede et energisk ekspertpanel nye, inspirerende urbane innovationer og morgendagens opgaver, når vi designer vores fælles byer.

Inspiring Future Urban Innovations Copenhagen var arrangeret i samarbejde mellem World Economic Forum Global Agenda Council on Future Cities, Designrådet, Dansk Design Center og the International Federation for Housing and Planning. Eventen var finansieret af Cisco og Danfoss og modereret af Anne Skare Nielsen, Future Navigator.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox