Menu
Søg
Design Crash Course
Er du nysgerrig på at prøve kræfter med designmetoder og blive klogere på, hvordan design kan bidrage til at løse virksomhedens udfordringer? Så er Design Crash Course noget for dig.

Design Crash Course en en ½-dags workshop, som giver dig og dit team hands-on erfaring med at bruge designværktøjer til problemløsning i din virksomhed.

Design Crash Course afholdes hos jer i virksomheden, hvor Dansk Design Center, inklusiv en række af landets førende designeksperter, faciliterer dagen med oplæg og konkrete øvelser og tager udgangspunkt i din virksomheds udfordring, der defineres forud for forløbet, i tæt dialog med Dansk Design Center og designeksperterne.

Programmet for dagen vil således være skræddersyet din virksomheds behov, hvor vi sammen arbejder på jeres udfordring med afsæt i en designdrevet tilgang.

Design Crash Course er egnet til virksomheder, der vil arbejde systematisk med design, og som er nysgerrige på at prøve kræfter med designmetoder og blive klogere på, hvordan design kan bidrage til at løse virksomhedens udfordringer. Som afslutning på Design Crash Course står virksomheden med konkrete bud på, hvilke veje virksomheden bør gå fremadrettet.

Virksomhedens udfordring(er) kan placere sig inden for følgende områder:

  • Ledelse af innovation- omsæt muligheder til handling

  • Kend din kunde - nye veje til brugerforståelse

  • Træfsikker udvikling - hurtig test med prototyper

Hvis du er interesseret i et Design Crash Course i din virksomhed, så tag fat i os og hør mere.

Kontakt: Projektleder Monica Maria Moeskær mmm@ddc.dk: tlf.: 40 56 00 76

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox