Menu
Søg

Julie Hjort

Programleder
Tlf.
+45 2575 8933
Download billede

Som programleder i Dansk Design Center arbejder Julie Hjort med design i forbindelse med teknologisk udvikling, co-creation og open source samarbejde. Med en baggrund i kultur og kunst, er hun optaget af at undersøge, hvordan kreative miljøer såsom maker bevægelsen kan inspirere industrien og den offentlige sektor til at arbejde på nye måder og komme frem til bedre løsninger.

Julie ser design som redskab og metode, der kan binde forskellige discipliner sammen, og en systematisk tilgang til at udforske nye løsninger. Inspireret af designtænkning, har hun selv en bruger-centreret og eksperimenterende tilgang til problemløsning.

I øjeblikket undersøger Julie i platformen Fremtidens Fabrikation, hvordan designbranchens virkefelt  udvikler sig, i takt med at avanceret produktionsteknologi bliver billigere og mere tilgængelige og giver nye muligheder lokal og fleksibel produktudvikling. 

Forud for DDC, har Julie arbejdet på at opbygge maker-bevægelsen i Danmark som leder af den første maker-festival MADE i Danmark 2014 grundlagt af Roskilde Festival. Hun er næstformand i Maker – en netværksorganisation, der arbejder for at støtte og fremme maker-bevægelsen i Danmark.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox