Menu
Søg

Monica Maria Moeskær

Projektleder
Tlf.
+45 4056 0076
Download billede

Monica Maria Moeskær er projektleder i Dansk Design Center. Som en del af DDCs Design Byer-team udvikler og leder hun projekter i krydsfeltet mellem design, offentlige aktører og virksomheder. Monica var ansvarlig for DDCs og DIs store undersøgelse Exploring Design Impact fra 2016 om designs værdiskabelse i danske virksomheder og medskribent på publikationen Design Delivers. Derudover bidrager Monica med dokumentation og kvalitativ vidensindsamling hos virksomhederne i bl.a. PLUS-programmet.

Monica arbejder som designantropolog i feltet mellem kvalitativ research, designtilgange og -metoder samt offentlig og privat innovation. Med afsæt i mange års arbejde i forskningsverdenen er hun interesseret i at indsamle, omsætte og forankre viden om, hvordan design bidrager til innovation og positive forandringsprocesser både i danske virksomheder og byer.

Monica har solid erfaring med projektledelse af kreative kulturprojekter og har en 1-årig projektlederuddannelse fra Projektakademiet i København. Hun har en bred viden inden for byudvikling, arkitektur og byforskning fra 4 års arbejde som sekretariat- og kommunikationsansvarlig i Kraks Fond Byforskning og har stor erfaring med strategisk organisationsudvikling og researchformidling.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox