Menu
Søg
Udbud: Indretning i BLOX
Byd ind på indretning af Dansk Design Centers og Design Societys nye lokaler i BLOX.
BLOX, August 2017
Dragør Luftfoto

Dansk Design Center og Design Society står over for at skulle flytte ind i BLOX, der er et af de store nye byudviklingsprojekter i København og et hus for bl.a. design, arkitektur og nye digitale løsninger. BLOX forventes at være færdigbygget primo 2018, og bliver efter planen indviet primo maj 2018. De nye lokaler skal indrettes, så de sammen med vores nye visuelle identitet udfolder kernehistorien om det nye Dansk Design Center og mere konkret understøtter vores mangeartede arbejdsformer.

Formålet med udbuddet er at skabe et ambitiøst, endeligt koncept og et realistisk budget for indretningen af Dansk Design Centers nye lokaler i BLOX. Desuden omfatter opgaven indkøb af inventar, installation og gennemførsel af selve indretningen. Indretningskonceptet og realiseringen af det skal tage udgangspunkt i Dansk Design Centers behov, værdier og visuelle identitet. Mere information om udbuddet findes i det følgende materiale:

Tilbudsgivere og andre interesserede opfordres til løbende i udbudsperioden at holde sig orienteret på Dansk Design Centers hjemmeside, hvor bl.a. eventuelle spørgsmål og svar vedrørende udbuddet gøres tilgængelige i anonymiseret form. Der kan stilles spørgsmål frem til den 28. november 2017.

Frist for afgivelse af tilbud er den 08.12.17 kl. 12.00. Mere information om afgivelse af tilbud kan findes i udbudsbetingelserne.

Spørgsmål og andre henvendelser kan rettes til Art Director, My Buemann på mail myb@ddc.dk.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox