Menu
Søg

Anne Danielsen

Senior servicedesigner
Tlf.
+45 2277 1115
Anne Danielsen
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Anne Danielsen er senior service designer på udviklingsplatformen DesignSundhed, hvor hun stiller hun skarpt på, hvordan design kan bidrage til at skabe sundhedseffekt og serviceydelser, der sætter patienter i centrum.

Baseret på hendes praktiske erfaring som udførende servicedesigner har hun en utrolig optimisme for designtænkningen. På samme tid er hun nysgerrig og imødekommende for den kompleksitet virkeligheden rummer, særligt inden for sundhedssektoren.

Med en baggrund i industrielt design har Anne et skarpt blik for interaktionen mellem bruger og produkt. Hendes styrke er netop at undersøge menneskers adfærd og reelle behov. Begge er afgørende i udviklingen af bæredygtige forandringer, hvad enten det handler om produkter, services eller strategier. Ud over en Master i industrielt design har Anne praktisk erfaring med servicedesign inden for blandt andet energi, transport, uddannelse, fødevare, turisme og telekom.

Aktuelt sidder Anne i spidsen for to større projekter. Det ene er Dansk Design Centers bidrag til Region Hovedstadens innovationsstrategi i 2017.  Målet er at inddrage flere medarbejdere i innovativ tænkning, så flere innovative projekter sættes i gang og flere gode ideer implementeres og skaleres. Dette til gavn for patienter, effektiviteten og bundlinjerne. Det andet er Boxing Future Health - et scenarie- og designprojekt, der udforsker mulige fremtider for sundhedssektoren anno 2050.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox