Menu
Søg
Boxing Future Health Kick-off 
06.06.18
9:00 - 13:00
Kom og mærk, hør og lugt til fire scenarier for fremtidens sundhed 2050. Dansk Design Center lancerer de endelige scenarier og fortæller om værdien af at forene design og fremtidsforskning.
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 13:00
Dato
06.06.18
Arrangør
Har du spørgsmål til arrangementet eller projektet, er du velkommen til at kontakte projektleder Anne Danielsen
Adresse
Dansk Design Center
Bryghuspladsen 8, BLOX
1473 København K
Denmark
Ekstra information
Eksperter som har deltaget på scenarieworkshops i efteråret kan deltage gratis. Send tilmelding til Anne Danielsen, ada@ddc.dk
Boxing Future Health kick-off

Er fremtiden en sundhedsbazar? Er fremtiden det meste for de fleste? Bliver vi sunde mennesker? Eller har vi taget folkesundhedsvidenskaben alvorligt og etableret et Ministry of Root Causes?

Dansk Design Center og Public Futures har bygget fire fremtidsinstallationer som giver en sanselig oplevelse af fire forskellige sundhedsscenarier anno 2050.

På kick-off’en i Dansk Design Center får du et kig ind i fremtidsinstallationerne og en smagsprøve på, hvordan din organisation eller virksomhed kan arbejde med fremtiden og blive inspireret – måske ligefrem provokeret – til selv at designe fremtidens sundhedsløsninger. Formiddagen byder blandt andet på en rundvisning i de fire scenarier samt en indflyvning til at arbejde designdrevet med fremtiden. Der vil være oplæg fra ledende aktører inden for både design såvel som sundhedsområdet.

I efteråret sidste år mødtes godt 50 erhvervsledere, sundhedseksperter, hospitalsdirektører, teknologer og designere hos Dansk Design Center for at udforske fremtiden for sundhed. I nøje tilrettelagte workshops har deltagerne undersøgt og udfoldet fire forskellige mulige fremtider for sundhed. De fire scenarier har nu taget deres endelige form og er blevet designet som fysiske installationer, hvor man kan sanse hvordan de forskellige fremtider vil tage sig ud. Hvad vil det for eksempel sige at være kroniker, psykisk syg eller akut patient i de fire scenarier?

Formålet med de fysiske installationer er at skabe en ramme, hvor deltagere kan trække i arbejdstøjet og drøfte hvilke strategiske konsekvenser de forskellige scenarier kunne tænkes at have for deres respektive organisationer indenfor blot 5-10 års sigt: Udfordringer med digitalisering og teknologi, radikale ændringer i markederne, implikationer for regulering, for fremtidens kompetencebehov, osv.

Scenarierne er skabt i samarbejde med vores samarbejdspartnere: Medicoindustrien, Rigshospitalet, Nyt Hospital Nordsjælland, Metropol og Aalborg Universitet samt fremtidsforskerne fra scenariebureauet Public Futures.

Vi glæder os til at besøge fremtiden med dig.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox