Menu
Søg
Boxing Future Health Workshop #1: Framing
01.09.17
13:00 - 16:00
Vi tager de første spadestik i scenarieprocessen og giver os i kast med udviklingen af scenarier for fremtidens sundhed 2050.
Eventdetaljer
Tidspunkt
13:00 - 16:00
Dato
01.09.17
Eventtype
Workshop
Adresse
Medicinsk Museion, Auditoriet
Bredgade 62
1260 København K
Denmark
Ekstra information
Arrangementet er "By invitation only" og forbeholdt ledende aktører fra sundhedsmarkedet
Boxing Future Health workshop
Agnete Schlichtkrull

 Boxing Future Health er i gang. På den indledende scoping-event blev projektet præsenteret og iscenesat, og de første overvejelser om sikkerheder og usikkerheder omkring fremtidens sundhed blev luftet. Mange tankevækkende og kvalificerede bidrag.

Den 1. september kl. 13-16 går vi for alvor i gang med arbejdet og afvikler den første af tre workshops i scenarieforløbet. 

Deltagerne omfatter repræsentanter fra offentlige og private virksomheder på sundhedsområdet, og der vil være designere og eksperter (sundhedsforskere, filosoffer, techscouts, futurister). 

Boxing Future Health går ud på at udvikle og manifestere scenarier for sundhed 2050. Vi har det lange lys på for at skabe det bedste grundlag for nutidens beslutninger. Vi indleder scenariearbejdet med denne workshop, der handler om framing. Her udforsker vi nogle af de vigtigste og dybeste spørgsmål i processen.Vi skal beskæftige os med udfoldelse og forståelse af sundhed i tid og rum, og vi skal udfordre vores vante forestillinger og antagelser om fremtidens sundhed. Vi skal forstyrres af forskellige tilgange til sundhed og nye perspektiver i ønsket om at nå frem til nye erkendelser. 

Midlet er en kombination af ekspertoplæg, debat og deltagerinvolvering, som vil give grundlag for et fælles afsæt for arbejdet i processen. 

I projektet Boxing Future Health skaber vi nye perspektiver på fremtidens sundhed, som styrker og inspirerer udviklingsarbejdet i alle dele af sundhedsområdet. 

Adresse og parkering
Nærmeste parkering i gåafstand finder du ved Jeudan Parkering - Dronningens Tværgade 4 eller Onepark – Landgreven 10.

Medicinsk Museion, Auditoriet
Bredgade 62
1260 København

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox