Menu
Søg
Boxing Future Health Workshop #2: Scanning
25.09.17
9:00 - 16:00
Hvad kan vi forvente af de teknologiske, sociale og kulturelle dimensioner på sundhedsområdet? Hvad siger OECD, EU, WHO om den langsigtede udvikling? Vi sætter fokus på drivkræfter, megatrends og makrotrends.
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 16:00
Dato
25.09.17
Eventtype
Workshop
Adresse
Dansk Design Center
Eventlokalet, Bygning C
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K
Denmark
Ekstra information
Arrangementet er "By invitation only" og forbeholdt ledende aktører fra sundhedsmarkedet

I projektet Boxing Future Health skaber vi nye perspektiver på fremtidens sundhed, som styrker og inspirerer udviklingsarbejdet i alle dele af sundhedsområdet. 

Efter scoping- og framing-eventene vil rammerne være lagt for arbejdet med scenarierne. Nu sætter vi fokus på drivkræfter, mega- og makrotrends. Hvad siger OECD, EU, WHO om den langsigtede udvikling på sundhedsområdet? Hvad kan vi forvente af de teknologiske, sociale og kulturelle dimensioner? 

Hjemmeopgave til deltagerne:

Vi sætter fokus på drivkræfter, mega- og makrotrends og vil gerne sætte din viden og overvejelser i spil. Helt konkret vil vi gerne vide, hvad du tror fremtiden bringer. Din hjemmeopgave er derfor: Medbring en ting fra fremtiden -  og vær gerne kreativ.

På scanning-eventen er der afsat en hel dag til indlæg fra førende eksperter og til refleksioner, der kommer hele horisonten rundt. Vi får indlæg om andre scenarier og fremskrivninger på sundhedsområdet, og om hvad der ligger ud over den teknologiske pipeline. Vi tegner tydeligere billeder af de udfordringer, muligheder, ideer og forståelser, som vil forme udviklingen. 

Vi skal beskæftige os med udfoldelse og forståelse af sundhed i tid og rum, og vi skal udfordre vores vante forestillinger og antagelser om fremtidens sundhed. Vi skal forstyrres af forskellige tilgange til sundhed og nye perspektiver i ønsket om at nå frem til nye erkendelser.

Deltagerne på dagen omfatter repræsentanter fra offentlige og private virksomheder på sundhedsområdet, og der vil være designere og eksperter såsom sundhedsforskere, filosoffer og futurister. 

Arrangementet foregår i Eventlokalet, Bygning C, i Fæstningens Materialgård. Der er begrænset antal parkeringspladser i nærområdet, så kom i god tid, hvis du er i bil.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox