Menu
Søg
Builders of the Future
22.09.16
16:00 - 18:00
Bland dig i debatten, når vi spørger: Hvordan skaber vi Builders of the future? Debatter UNDERBROEN slår sig sammen med IDA, rykker ud af de vante rammer under Langebro og ind på Copenhagen Makerfestival den 22. september.
Eventdetaljer
Tidspunkt
16:00 - 18:00
Dato
22.09.16
Eventtype
Debat
Arrangør
Fremtidens Fabrikation
Adresse
KPH Volume
Enghavevej 80-82
2450 København SV
Denmark
Builders of the future

Morgendagens samfund skal uddanne entreprenante medborgere, der kan skabe løsningerne på fremtidens udfordringer og designe bæredygtige forretninger, så løsningerne kan sprede sig til hele verden.

Men hvordan forbereder vi vores børn til fremtidens arbejdsmarked præget af ‘gig-economy’ og automatisering? Hvordan ruster vi dem til at navigere i en verden, hvor problemer og løsninger er globale? Hvordan kan vi i et lille land som Danmark blive skaberne af fremtiden?

Dansk Design Center, IDA Design og Innovation samt UNDERBROEN har samlet et knivskarpt panel – drevet af og med årelang erfaring i at skabe og innovere – til at bidrage til debatten. Mød Researcheren i Innovation Jeremy Kingsley (Nesta), Iværksætteren Maria Flyvbjerg Bo (Hufsy), makeren Rasmus Fangel og designeren Simon Herzog (CIID), som vil dele ud af deres viden og erfaring.

Bland dig i debatten, når Debatter UNDERBROEN slår sig sammen med IDA, rykker ud af de vante rammer under Langebro og ind på Copenhagen Makerfestival den 22. september.

Arrangementet vil foregå på engelsk, og er en del af Copenhagen Tech Fest-programmet.

Tilmelding
Deltagelse er gratis og kræver tilmelding via Billetto.

Tilbud: Få rabat til Copenhagen Maker
Skriv til fec@ddc.dk og få en rabatkode, der giver 20% rabat på billetten til Copenhagen Maker.

Copenhagen Maker er en ny festival for design, teknologi og gør-det-selv-kultur, hvor du kan få et unikt indblik i de nyeste trends og innovationer inden for teknologi, håndværk, kunst og design. Lige nu har Copenhagen Maker et særligt tilbud til Dansk Design Centers og Debatter UNDERBROENs netværk.

Om panelet

Maria Flyvbjerg Bo
Maria Flyvbjerg Bo

Maria Flyvbjerg Bo er medstifter af Hufsy, en fintech virksomhed, som er i gang med at udvikle fremtidens bankløsning til små virksomehder. Hun er en af stifterne bag iværksætter bofællesskabet Nest Copenhagen på Vesterbo. Før Hufsy arbejdede Flyvbjerg i EVRY Financial Services’ Innovation Lab, hvor hun hjalp banker med at disrupte sig selv. Find hende på LinkedIn eller tweet hende på @MariaFlyvbjerg.

Simon Herzog
Simon Herzog

Simon Herzog lærer designere om erhvervslivet og forretningsfolk om design. Med en baggrund i sociologi fra Columbia University, erfaring fra investering i New Yorks startup scene, og interaktionsdesign på CIID, har han arbejdet i miljøer såsom byggeprojekter og venturekapitalist bestyrelseslokaler. Baseret i København, byggede og administrerer han Nest opstart inkubator ved Instituttet for Interaction Design (CIID). Som en interaktion og service designer, har han arbejdet med kunder såsom LEGO og Philips Healthcare, og som en startup rådgiver har han støttet snesevis af nye virksomheder.

Peter Hesseldahl
Peter Hesseldahl

Peter Hesseldahl arbejder med strategisk forecasting. Han undersøger de trends, der vil forme fremtiden samt forandringerne i de behov og muligheder, der karakteriserer samfundet og erhvervslivet. Hesseldahl er drivkraften bag en række forskningsprojekter, herunder projektet We-economy, der undersøger hvordan organiseringen af værdiskabelses ændres i en økonomi, der i stadig stigende grad er karakteriseret af digitale platforme og netværker.

Hesseldahl er leder af PlatformX, en strategisk afdeling under Syddansk Universitet, der initierer radikale innovationsprojekter med det formål at modernisere de højere uddannelser. Som in-house futurist hos LEGO og Danfoss, samt konsulent for en række danske såvel som internationale virksomheder, har Hesseldahl bidraget med vejledning i innovation og strategi. I næsten to årtier har har Peter Hesseldahl som journalist været på forkant med stof om videnskab og teknologi for aviser, radio og tv. Han har desuden forfattet fem bøger, og er netop nu ved at lægge sidste hånd på bogen ”The We-economy”.

Rasmus Fangel
Rasmus Fangel

Rasmus Fangel brænder for at nytænke biblioteker. Han er uddannet bibliotekar og leder af den nye biblioteksstrategi for Københavns Kommune. Som tidligere leder af Copenhagen Fablab – det første fablab i København – har han udviklet og undervist i FabSchool-programmet. Med bibliotekarens unikke tilgang til læring og inspiration har han udforsket nye måder for undervisning baseret på fablab. Han er en kendt kapacitet og taler indenfor området, har modtaget adskillige innovationspriser for sit arbejde med det soldrevne strandbibliotek i København, og er særdeles aktiv cyklist.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox