Menu
Søg
Designbeskyttelse – At gøre dit design dit
07.12.16
8:30 - 10:00
Hvordan sikrer du dine rettigheder til dit originale design? Scaling by Designs åbne netværk for produktdesignvirksomheder ser denne gang på designbeskyttelse, registrering og rettigheder.
Eventdetaljer
Tidspunkt
8:30 - 10:00
Dato
07.12.16
Eventtype
Seminar
Arrangør
Dansk Design Center
Adresse
Dansk Design Center
Eventlokalet, Bygning C
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K
Denmark
Scaling by Design network meetup

Mange designere har oplevet, at deres produkter bliver kopieret eller efterlignet. Og selv om lovgivningen giver beskyttelse mod kopiering, kan det være svært at gennemskue, hvordan man bedst muligt sikrer sig på forhånd, og hvad man kan gøre, hvis man er ude for kopiering.

Scaling by Designs netværk for produktdesignvirksomheder inviterer derfor til åbent netværksmøde onsdag den 7. december, hvor vi ser på rettigheder og beskyttelse af dit design.

Du kan møde:

Bjørn Barker Jørgensen, European Patent Attorney i AWAPatent, der arbejder med patenter, designbeskyttelse og produktefterligninger. Bjørn vil fortælle om designbeskyttelse i praksis og juraen bag.

Ib Mogensen, direktør i out-sider, der med succes har ført sag om efterligning ved Sø- og Handelsretten. Ib vil give indblik i sagen og sine erfaringer med beskyttelse af originalt design. 

Netværksmødet byder også denne gang på inspirationsoplæg, debat og mulighed for networking – især for produktdesign-virksomheder, men også rådgivere, investorer og offentlige aktører i det omkringliggende økosystem.

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser. Arrangementet er gratis og åbent for alle, men såfremt arrangementet bliver overtegnet, forbeholder vi os ret til at prioritere deltagere fra produktdesign-virksomheder. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis vi alligevel ikke kan tilbyde dig en plads.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox