Menu
Søg
Digital by Design
09.06.17
12:30 - 17:30
Den 9. juni 2017 afholder Københavns Kommune i samarbejde med Dansk Design Center erhvervskonferencen Digital by Design om designs værdiskabelse for virksomheder – især som værktøj og tilgang til at udvikle forretningen i en tid med disruption og nye, fremstormende digitale teknologier.
Eventdetaljer
Tidspunkt
12:30 - 17:30
Dato
09.06.17
Eventtype
Konference
Arrangør
Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen & Danish Design Festival / DDC
Adresse
SingularityU Denmark
Titangade 11
2200 København
Denmark
Digital by Design

Netop i disse år holder design som værktøj til innovation og udvikling et iøjnefaldende indtog i den private sektor. Store internationale virksomheder fra McKinsey og Accenture til Google opruster massivt på design. Designs indtog blandt topledere skyldes blandt andet, at designmetoder og -tænkning er effektivt i forhold til hurtigt og præcist at udvikle nye, bedre løsninger, i dyb empati med kunderne - og blandt andet øge evnen til at håndtere digitale udfordringer agilt og proaktivt. 

På konferencen Digital by Design, som er en del af den nylancerede Danish Design Festival, sætter vi gennem keynotes og workshops fokus på designmetoders potentiale i forhold til innovation og udvikling i den nye, digitale virkelighed. 

Hent invitation som pdf: Digital by design 

Program

12:30 - 13:00: Ankomst og registrering

13:00 - 13:05: Velkomst ved Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev

13:05 - 13:20: Keynote ved Christian Bason, CEO for Dansk Design Center: Om design, innovation og mulighederne for danske virksomheder i at anvende designmetoder, Danmarks design-arv og Københavns internationale brand som designby.

13:20 - 13:45: Business case keynote ved VELUX’ Kent Holm, VP Global Product Management: Om virksomhedens nye Smart Home-løsning, der i kobling med Apple HomeKit kan styre boligens ovenlysvinduer og overvåge indeklimaet og styre det fra sin smartphone - og om brug af kortlægning af kunderejse og centrale brugerindsigter i udviklingsarbejdet.

13:45 - 14:10: Business case keynote ved B&O’s Anders Buchmann: I denne business case-keynote vil B&O’s Creative Strategist, Anders Buchmann, åbne op til maskinrummet og inspirere med, hvordan B&O bruger designtænkning og -metoder til at skabe værdi for virksomheden. Keynoten vil trække på konkrete eksempler fra en intern innovationsenhed; BeoCreate, over et open source upcycling koncept; Re-Create, til en go-to-market-strategi af et nyt og netop lanceret produktkoncept; BeoSound Shape.

14:10 - 14:25: Pause med kage og kaffe.

14:25 - 14:50: Business case keynote ved Sydbank A/S v. kommunikationschef Dan Prangsgaard i samarbejde med forandringsbureauet Workz v. CEO Ask Agger: Finanssektoren er i hastig udvikling - men hvordan sikrer vi, at de digitale ambitioner bliver omsat til ny adfærd og gode kundeoplevelser i en travl hverdag? Hør om den interne udviklingsproces, der med afsæt i service- og adfærdsdesign afdækkede både forandringsbarrierer og nye potentialer for at understøtter bankens kundeløfte – ”Hvad kan vi gøre for dig?”.

14:50 - 15:50: Breakout sessions, hvor man i workshops hands-on kan afprøve de tre mest værdigivende designmetoder, de tre virksomheder har benyttet i deres digitale innovation. Designere og virksomhederne faciliterer og træner deltagere i grupper. 

1: Lær hurtigt med prototyper ved Michael König, Concept Manager, B&O Play

2: Forandringsdesign – fra ambitioner og systemer til hverdag og adfærd ved Ask Agger, CEO, Workz

3: Kortlæg kunderejsen og skab bedre produkter ved Klaus Bundvig, Director of Business Development, 1508

15:55 - 16:00: Afrunding v. Christian Bason.

16:00 - 17:30: Networking, vin, DJ og mulighed for dialog med designere og designrådgivere.

Bemærk 

Konferencen er et særligt tilbud fra Københavns Kommune i forbindelse med denne første udgave af Danish Design Festival og deltagelse koster derfor ikke noget - til gengæld er antallet af pladser begrænset. Arrangementet er målrettet virksomhedsledere og beslutningstagere. En uge før arrangementet vil du få tilsendt en mail om information i forhold til tilmelding til workshops. 

Afbud gives senest to dage inden konferencen. Ved udeblivelse uden afbud vil du blive opkrævet et 'No-show fee' på 500 kr.

Tilmeld dig

Danish Design Award
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox