Menu
Søg
Dobbeltevent: Designing Open Business + Design Delivers
05.11.18
Den 5. november afholder Dansk Design Center hele to events, som sætter fokus på, hvordan du som virksomhed kan arbejde med design. Om formiddagen afholdes symposiet Designing Open Business i BLOX og om eftermiddagen konferencen Design Delivers i Industriens Hus.
Eventdetaljer
Dato
05.11.18
Eventtype
Konference
Adresse
Denmark

Begge events er gratis, men kræver tilmelding – og du kan sagtens nøjes med at tilmelde dig det ene. Der vil løbende blive tilføjet flere oplægsholdere til de to events.

Designing Open Business

Tid:
5. november 2018, kl. 9-12.15

Sted:
Dansk Design Center
Bryghuspladsen 8, BLOX
1473 København K

Open source innovation og åbne forretningsmodeller spreder sig hastigt indenfor både virtuelle og fysiske produkter og er blevet fundamentet for nogle af de mest innovative forretninger i moderne tid. Ved at invitere kunder ind som medskabere kan virksomheder drastisk øge kreativitet, innovation og udviklingshastighed. Men hvordan sikrer man økonomisk fundament og profitabel forretning, når man åbent deler sine designs, idéer, data med videre? Og hvordan inviterer du dine kunder og samarbejdspartnere ind som medskabere?

Mød bl.a. internationale eksperter fra organisationer som Open It Agency (Berlin), Think Innovation (Amsterdam) og Bold & Open (Paris), samt danske pionerer indenfor åbne forretningsmodeller såsom Novozymes, Thürmer Tools og Stykka.

Arrangementet vil blive afholdt på engelsk.

Se det fulde program og tilmeld dig gennem Billetto ved at klikke her.

Design Delivers – Sådan rykker design forretningen

Tid:
5. November 2018, kl. 13.00-17.00

Sted:
Industriens Hus
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

Mød blandt andre Lego, Danfoss og SAP, når Dansk Design Center sammen med Dansk Industri (DI) præsenterer resultaterne fra en ny undersøgelse, der kortlægger danske virksomheders anvendelse af design - og ikke mindst den værdi, som virksomheder får ud af at arbejde strategisk med design.

Ved konferencen vil der være keynotes fra virksomheder, der har succes med at arbejde systematisk med design, og der vil være breakout sessions, der sætter fokus på forskellige veje til strategisk designarbejde og giver helt konkrete værktøjer til dette.

Efter konferencen vil der være mulighed for at netværke over et glas vin og snacks.  

Arrangementet vil primært blive afholdt på dansk.

Se det fulde program og tilmeld dig gennem DI ved at klikke her.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox