Menu
Søg
Er din konkurrent mere digital end dig?
08-14.05.19
Kom på et intensivt innovationsforløb, hvor du på bare fem dage får identificeret, skabt og testet et nyt digitalt produkt, service eller måske endda et helt nyt forretningsområde.
Eventdetaljer
Dato
08-14.05.19
Adresse
Denmark
Agnete Schlichtkrull

Vend din udfordring til en digital mulighed, udnyt den og test løsningen – på bare 5 dage!

Danske virksomheders digitale forspring bliver mindre, viser en ny redegørelse fra Erhvervsministeriet:

“Hvis førerpositionen skal bevares, er det vigtigt, at danske virksomheder i højere grad udnytter nyere digitale teknologier og dataanvendelse som fx kunstig intelligens.”

I Danmark har vi nogle af verdens bedste rammer, og dermed muligheder, for både at styrke og skabe helt nye forretningsmuligheder med digitalisering. Men vi er ikke gode nok til at udnytte disse muligheder.

Hvilke muligheder for fremtidens forretninger findes der for dig? Lever din virksomhed op til dets digitale potentiale og ved du hvordan du udnytter dette potentiale i tide – før dine konkurrenter?

Dansk Design Center og D2i - Design to innovate udbyder i samarbejde med designbureauet futu et intensivt innovationsforløb, hvor du som lille- eller mellemstor virksomhed får udforsket, udviklet og afprøvet en ny ide, et nyt servicekoncept eller en hel ny forretningsmodel, der ruster din virksomhed til en digitaliseret fremtid. futu er mestre i at lave fremtidsscanninger og har et solidt indblik i morgendagens mennesker, forretningslogikker, værdier og digitale muligheder. Desuden kender futu de udfordringer, som små- og mellemstore virksomheder ofte møder på deres rejse mod digitaliseringen og kan vende disse til muligheder og potentialer.

Forløbet kører over 5 dage i ugerne 19/20 (d. 8. til 14. maj). Der udbydes kun tre pladser i forløbet, og det er først til mølle.

Mere om Sprint:Digital

Sprint:Digital - løs en digital udfordring på 5 dage
Forløbet er en del af programmet Sprint:Digital, der støtter  danske små- og mellemstore virksomheder med digitalisering af deres forretning. Programmet er udmøntningen af regeringsprogrammet SMV:digital, og du kan derfor komme på forløbet til en stærk reduceret pris.

Vil du høre mere om Sprint:Digital?
Kontakt Sidsel Winther på swi@ddc.dk/+45 2551 8288 
Læs mere om Sprint:Digital her.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox