Menu
Søg
Experimentation by Design 2018
06.12.18
Organisering af eksperimenter i erhvervs- og innovationspolitik.
Eventdetaljer
Dato
06.12.18
Eventtype
Konference
Adresse
Dansk Design Center
Bryghuspladsen 8, BLOX
1473 København K
Denmark
Ekstra information
Konferencen er “by invitation only” - hvis du er i målgruppen og ønsker en invitation, så kontakt Sara Solveig Ørnsholt.

SAVE THE DATE - 6. december 2018
For tredje år i træk afholder Dansk Design Center konferencen Experimentation by Design, hvor virksomhedsledere og offentlige beslutningstagere inviteres til et interaktivt symposium med fokus på nye og eksperimenterende veje i politik- og forretningsudvikling.  

Den teknologisk udvikling sker i stadigt stigende tempo og samtidig står vi overfor samfundsudfordringer, der er så komplekse og vidtrækkende, at de ikke kan løses af offentlige aktører alene.  

Dette giver anledning til at stille spørgsmål som:

  • Hvad betyder den teknologiske udvikling for virksomhedernes mulighed for vækst og hvilken rolle spiller virksomhederne i samfundsudviklingen?
  • Hvordan skaber vi agil offentlig regulering, der kan holde trit med en virkelighed præget af hæsblæsende teknologisk udvikling, nye forretningsmodeller og ændrede samfundsudfordringer?
  • Hvordan finansierer vi de fremtidige løsninger på de store udfordringer og muligheder i en virkelighed der kalder på øget samarbejde mellem virksomheder, offentlige myndigheder, NGOer og civilsamfund?

Hvis ikke vi skal overrumples af de udfordringer og muligheder, der ligger foran os, bliver vi nødt til at udfordre de eksisterende måder at samarbejde om og finansiere fremtidens løsninger på. På Experimentation by Design vil du få den nyeste viden fra internationalt anerkendte forskere på området og sammen med andre særligt inviterede deltagere vil du få mulighed for at udforske det sidste nye inden for agile forretningsmodeller, regulering og politikudvikling.  

Konferencen er struktureret omkring oplæg af topembedsmænd og -erhvervsfolk samt internationale forskere og derudover vil der også være workshops, hvor vi går i dybden med specifikke emner. Vi lover desuden, at programmet vil lægge op til netværk af både den formelle og den uformelle slags.

Et detaljeret program og talere vil blive offentliggjort her på siden efterhånden som de bliver bekræftet.

Konferencen er “by invitation only” - hvis du er i målgruppen og ønsker en invitation, så kontakt Sara Solveig Ørnsholt.

Hent invitationen som pdf: Experimentation by Design

 

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox