Menu
Søg
Find os på Folkemødet 2019
13-16.06.19
9:00 - 17:00
Igen i år kan du møde Dansk Design Center i Allinge. Her debatterer vi bl.a. byudvikling i landområderne, og du kan opleve fremtidens sundhed på egen krop
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 17:00
Dato
13-16.06.19
Arrangør
Dansk Design Center, Folkemødet
Adresse
Folkemødet 2019
Allinge, Bornholm
Denmark

Igen i år kan du møde Dansk Design Center i Allinge, hvor vi deltager i paneler, debatter og netværksarrangementer. Vi debatterer blandt andet byudvikling i landområder og teknologiens betydning for fremtidens sundhedssektor. Og så kan du smage, føle og lytte dig igennem fire scenarier for fremtidens sundhed i Boxing Future Health.

 

Dansk Design Center er på programmet her:

 

Sammen om det gode liv
Torsdag eftermiddag sætter LIF og Ældresagen fokus på, hvordan vi kan være 'sammen om det gode liv'. Her faciliterer vores CEO Christian Bason en afstemning og debat om fremtidens gode liv, og så præsenterer han i øvrigt de fire fremtidsscenarier fra Boxing Future Health, du også kan opleve om lørdagen – se nederst i programmet.

Tid: Torsdag d. 13. juni kl. 17.30-18.00
Sted: Grønbechs Hotel ​​​
Arrangør: LIF og Ældresagen

 

Morgenstund: Dialogbaseret byudvikling
Fredag morgen debatterer vi landområder. Vi spørger, om om man kan finde formlen på det meningsfulde landområde? Og om man overhovedet skal forsøge at systematisere udviklingen, eller hellere lade det være op til det enkelte lokalsamfund at blomstre, som det selv har lyst? Sammen med 10 andre byeksperter vil vores programleder for 'Design Cities', Runa Sabroe, deltage i debatten, og især byde ind med sine erfaringer fra samarbejdet med Faaborg Midtfyn kommune om fremtidens mobilitet på landet.

Tid: Fredag den 14. juni kl 10:00-11:30
Sted: Danchells Anlæg
Arrangør: Labland Architects

 

Debat: Sund teknologi for mennesker
Under overskriften 'Sund teknologi for mennesker' kan du møde vores programleder for 'Future Health', Sara Gry, til en debat om teknologiens rolle som driver for udvikling og vækst. Sammen med en række andre eksperter på området vil hun diskutere, hvordan vi håndterer de etiske overvejelser, der følger med udvikling og brug af nye teknologier i sundhedsvæsenet. Og hvordan vi, udviklingen til trods, sørger for at sætte mennesket og patienten først. 

De øvrige debattører er: 

  • Erik Jylling, sundhedspolitisk direktør, Danske Regioner
  • Tina Rikke Jørgensen, Senior Director, LEO Pharma
  • Rasmus Larsen, prorektor, DTU

Tid: Fredag den 14. juni kl. 13.30-14.30
Sted: Techteltet, C21, på Cirkuspladsen
Arrangør: DI og DTU

 

GovTech debat: Hvordan designer vi digital innovation i den offentlige sektor?

Christian Bason (CEO, Dansk Design Center) deltager i debatten om, hvordan vi accelererer den digitale udvikling og omstilling i den offentlige sektor. Vi debatterer bl.a., hvordan man sikrer samarbejde mellem offentlige sektor og startups, så de nyeste teknologier og bedre design bliver en del af fremtidige løsninger til gavn for både borgere og erhvervsliv.

De øvrige debattører er: 

  • Natasha Friis Saxberg - Selvstændig rådgiver
  • Daniel Korski - Public.io
  • Jonas Groes - EY
  • Lars Frelle-Petersen - Dansk Industri

Tid: Lørdag den 15. juni kl. 12:00-13:00
Sted: Tænketanken på Slægtsgaarden, K11 
Arrangør: Rud Pedersen

 

Oplev Boxing Future Health
Om lørdagen kan du opleve fremtidens sundhed anno 2050, når Anne Danielsen og Sara Gry fra vores sundhedsteam giver guidede ture i Boxing Future Health-scenarierne.

Tid: Lørdag d. 15. juni, hver halve time fra 9.00 – 15.00
Sted: Danske Regioners telt
Arrangør: Dansk Design Center

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox