Menu
Søg
Future Mobility: Skab skalerbare løsninger for fremtidens mobilitet
27.06.18
14:00 - 19:00
Hvordan kan ny teknologi og brugen af data og designmetoder fostre nye løsninger på de mobilitetsudfordringer, som man især lider under i landområder? Sammen med Faaborg-Midtfyn Kommune og World Economic Forum står Dansk Design Center bag denne konference, hvor vi også vil sætte fokus på, hvordan man i højere grad kan inddrage borgere, kommuner og virksomheder for at sikre stærke løsninger og partnerskaber.
Eventdetaljer
Tidspunkt
14:00 - 19:00
Dato
27.06.18
Eventtype
Konference
Arrangør
Dansk Design Center, Faaborg-Midtfyn Kommune og the World Economic Forum Global Future Council on Cities and Urbanization
Adresse
BloxHub
Bryghuspladsen 8, BLOX
Indgang C, 2. sal
1473 København K
Denmark
Ekstra information
Eventet er ‘by invitation only’.
Agnete Schlichtkrull

Vores behov for nye mobilitetsløsninger øges i takt med, at befolkningstallet i vores byer vokser og vores landområder får sværere adgang til by- og lokalområder, og dermed til arbejde, skole og lokale fællesskaber. Vi har til denne konference inviteret førende danske og internationale eksperter fra forskningsverdenen og erhvervslivet, heriblandt repræsentanter fra World Economic Forum, MIT, Danfoss og Dansk Design Center.

Konferencen afholdes som en del af et innovationsprojekt om fremtidens mobilitet i Faaborg-Midtfyn Kommune. Målet er, at der gennem dialog med lokalsamfund og samarbejdspartnere skal identificeres og igangsættes en række tiltag, der kan hjælpe med at forbedre mobiliteten i kommunen.

På dagen præsenteres en række projekter og cases med fokus på innovative mobilitetsløsninger, udviklet med udgangspunkt i nye teknologier, data og inddragelse af borgere og virksomheder. Konferencen byder på en session med masterclasses, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde i dybden med temaer såsom MaaS, deleøkonomi og førerløs teknologi. Hver masterclass ledes af en førende ekspert indenfor det givne felt. Anden del af konferencen består af en paneldebat modereret af Dansk Design Centers direktør, Christian Bason.

Deltagerne ved konferencen er højt profilerede danske og udenlandske fagfolk.

Paneldeltagere og masterclass-facilitatorer er ved at blive endeligt bekræftet. De vil snarest blive annonceret her på sitet.

Arrangør: Dansk Design Center, Faaborg-Midtfyn Kommune og the World Economic Forum Global Future Council on Cities and Urbanization.

Future Mobilty logos
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox