Menu
Søg
Hjælp! Min kollega er en robot #FutureFab
10.05.16
16:00 - 18:00
Efterhånden som udviklingen af avanceret robot- og automatiseringsteknologi bliver mere fremskreden, bliver det tydeligt for mange, at robotteknologien for alvor er på vej til at bane sig ind på fremtidens arbejdsmarked og at vores kommende kollega lige så godt kan være lavet af metal, algoritmer og touchscreens.
Eventdetaljer
Tidspunkt
16:00 - 18:00
Dato
10.05.16
Eventtype
Debat
Arrangør
Future Fabrication
Adresse
UNDERBROEN
Under Langebro
Christians Brygge 31
1219 København K
Denmark
Robot kollega

Men hvad betyder det for det fremtidige arbejdsmarked, at menneske og robot skal til at arbejde side om side? Hvordan skal både menneske og robot tilpasse sig hinanden, så vi opnår en stærk og innovativ arbejdskultur? Hvordan kan vi sikre at robotter designes på en måde, så os mennesker faktisk har lyst til at interagere og samarbejde med robotten? Og hvilke potentialer ligger det i at automatisering og kunstig intelligens bliver så stor en del af vores menneskelige hverdag?

Det tager vi hul på til dette debatarrangement, som er det første event i debatserien “Debatter UNDERBROEN”, hvor Københavns nye laboratorium for urban produktion UNDERBROEN, under foreningen Maker og Dansk Design Center undersøger, hvordan ny teknologi kommer til at udfordre og hjælpe os i fremtiden. Debatten kommer til at foregå på dansk.

Tilmeld dig her

Jacob Himmelstrup
Jacob Himmelstrup

Jacob Himmelstrup er partner og salgschef i Linimatic. Jacob arbejder med kunden som det centrale omdrejningspunkt og har focus på kvalitet, fleksibilitet og fokus. For at kunne overleve som underleverandør i et globalt marked optimerer Linimatic hele tiden på de interne processer og bruger bl.a. robotteknologi og andre automatiseringsprocesser til at minimere omkostningerne og gøre virksomheden endnu mere fleksibel og hurtig.

Janos Flösser
Janos Flösser

Janos Flösser er Senior Partner hos Promentum Capital, med ansvar for teknologi investeringer. Han har 35+ års erfaring fra Danmarks Radio, Young & Rubicam, Nordisk Film, Io Interactive og Square Enix, med focus på krydspunktet mellem teknologi, kreativitet og forretningsudvikling. Janos Flösser er medlem af ATV’s (Akademiet for Tekniske Videnskaber) Digitale Vismandsråd, og Designrådet.

Henrik Scharfe
Henrik Scharfe

Henrik Scharfe, CEO, Autonomous
Henrik Schärfe er internationalt anerkendt forsker, strateg, konsulent, foredragsholder og global tænker. Han fungerer som CEO i Foundation Autonomous, der udvikler strategier for disruptive teknologier i Danmark og er tidligere professor på Aalborg Universitet, hvor han var grundlægger af Center for Computer-mediated Epistemology og stod bag Geminoid-projektet, hvor han skabte en androide-udgave af sig selv. Han har talt på TED, er i Guinness Rekordborg for Geminoid-projektet og TIME100 Honoree i 2012.

Kurt Nielsen
Kurt Nielsen

Kurt Nielsen er Centerchef for Institut for Robotteknologi på Teknologisk Institut. Kurt har omfattende viden og erfaring relateret til industrielle og profesionelle servicerobotter og har været omdrejningspunkt for mange teknologiprojekter – nationale såvel som internationale – der håndterer implementering, test, innovation, udvikling og research af robotteknologi. Kurt tog sin master-uddannelse med speciale i robotteknologi ved Syddansk Universitet i 2004 og startede efterfølgende som udvikler af robotteknologi på Teknologisk Institut inden han blev forfremmet til Centerchef i 2014.

Peter Herman Kamph
Peter Herman Kamph

Moderator:

Peter Herman Kamph er kommunikationschef i Dansk Design Center. Han har beskæftiget sig professionelt med strategisk kommunikation gennem 15 år og har bl.a. været pressechef i DR, kommunikations- og markedsføringschef ved IT Universitetet og kommunikations- og fundraisingchef i Dansk Flygtningehjælp.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox