Menu
Søg
Hvad er fremtidens sundhed?
28.04.17
9:00 - 11:00
Sammen med en række strategiske partnere sætter Dansk Design Center fokus på fremtidens sundhed anno 2050. Med scenarie- og designprojektet Boxing Future Health inviterer vi indenfor til inspirerende oplæg, netværk og morgenmad med en smag af fremtiden.
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 11:00
Dato
28.04.17
Adresse
Dansk Design Center, Eventlokalet
1220 København K
Denmark
Ekstra information
Arrangementet er "By invitation only" og forbeholdt ledende aktører fra sundhedsmarkedet
Design Sundhed
Agnete Schlichtkrull

Hvordan ser fremtidens sundhedssektor ud? Går vi en fremtid i møde, hvor hospitaler ikke længere eksisterer, hvor alle sygdomme er kureret eller hvor robotter overtager lægens arbejde, som vi kender det i dag? Hvilken betydning får den demografiske udvikling? Og den teknologiske? Hvordan forbereder vi os allerede nu på de store forandringer, som vil ændre det sundhedsmarked, vi kender?

Med det ambitiøse projekt Boxing Future Health er Dansk Design Center gået sammen med en række nøgleaktører fra blandt andet Nyt Hospital Nordsjælland, Børneriget og Medicoindustrien samt scenarieeksperterne fra Public Futures og designbureauet DesignIt for at kortlægge og formgive mulige fremtider for sundhedssektoren i 2050.

Vi inviterer til et scoping-event, hvor vi samler førende aktører og ledere på sundhedsområdet for at tage temperaturen på fremtidens sundhed. Eventet foregår fredag d. 28. april 2017 kl. 09.00 - 11.00. Mød projektteamet samt vigtige spillere i fremtidens sundhedssektor og bliv introduceret til projektforløbet. Sammen skal vi smage på lidt af fremtiden, så vi allerede inden projektstart bliver inspireret og provokeret til at tænke og se anderledes på den.  

Dagen vil blandt andet byde på oplæg fra både Dansk Design Centers direktør Christian Bason, der giver en introduktion til Boxing Future Health, og fra Public Futures partner Steen Svendsen, der vil give et indblik i scenariemetoden, samt hvordan man kan tegne et billede af 2050.

OBS: Dette arrangement er forbeholdt ledende aktører fra sundhedsmarkedet. For tilmelding skriv til ada@ddc.dk

 

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox