Menu
Søg
Morgenakademi: Sprint
05.12.17
8:30 - 10:30
Er du nysgerrig på, hvordan du kan forbedre din virksomheds udviklingsprocesser og hurtigere gå fra en idé til et træfsikkert koncept eller produkt? Så kom til vores morgenakademi d. 5. december, hvor vi vil arbejde med designmetoden Sprint.
Eventdetaljer
Tidspunkt
8:30 - 10:30
Dato
05.12.17
Adresse
Klub
Linnésgade 25
1361 København K
Denmark
Ekstra information
Eventet er gratis og primært målrettet SMV'er. No-show fee 500 kr.
Agnete Schlichtkrull

ARRANGEMENTET ER OVERTEGNET 

Morgenakademi om Sprint tilbyder en intensiv session, hvor du bliver indført i principperne og metoden bag Google Sprints og selv sprinter dig fra udfordring til tidlig prototype. Eventet er målrettet ledere, innovatører og projektledere i virksomheder, som gerne vil lære mere om design som metode til at styrke kundeforståelse, arbejde agilt, visuelt og tværfagligt i mødet med morgendagens udfordringer.

De to skarpe designere, som er med i Dansk Design Centers mentorkorps, Anne-Sofie Voss fra YEAHYEAH™ Collective og Daniel Kowal-Andersen fra LEGO leder os trygt igennem dagens sprint. De deler ud af deres erfaring med at arbejde med udviklingsprocesser i virksomheder og åbner deres værktøjskasse med deres bedste designgreb. Du får selv hands-on erfaringer med anvende metoden, så du kan arbejde videre med Sprint i din virksomhed.

Morgenakademi foregår den 5. december fra 8.30-10.30 i Klub, Linnésgade 25, 1361 København K.  

Program
8.00 - Kaffe og croissanter
8.30 - Velkomst v. Dansk Design Center
8.40 - Introduktion: Hvad er Sprint? v. Anne-Sophie & Daniel
9.10 - Arbejdssession: Sprint selv - gå fra udfordring til prototype
10.10 - Lær mere: Del din sprint og næste skridt
10.30 - Tak for i dag

Tilmelding
Eventet er gratis, men der er begrænsede pladser. Tilmelding forpligter, dvs. der er et no show fee på 500 kr. hvis afmelding ikke sker senest dagen før.

Bemærk: Arrangementet er målrettet smv’er. Såfremt arrangementet bliver overtegnet, forbeholder vi os retten til at prioritere disse deltagere. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis vi alligevel ikke kan tilbyde dig en plads.

For de virksomheder, der er interesserede i at arbejde videre med en designdrevet tilgang til innovation, vil der være mulighed for at følge op på outputtet fra morgenakademiet med Dansk Design Center.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox