Menu
Søg
Morgenakademi:  Value proposition – formulér din virksomheds værditilbud
09.05.18
8:30 - 10:30
De fleste virksomheder har en god idé om, hvad de gerne vil sælge, men det er straks sværere at pege på, hvilken værdi kunden får. Ved dette morgenakademi får du hjælp til at sætte kikkerten for det andet øje, se din forretning fra kundens perspektiv og stille skarpt på dit kundeløfte.
Eventdetaljer
Tidspunkt
8:30 - 10:30
Dato
09.05.18
Adresse
SAP Experience Center
Lautrupsgade 11
2100 København Ø
Denmark
Ekstra information
Eventet er gratis og primært målrettet SMV'er. No-show fee 500 kr.
Agnete Schlichtkrull

Hvorfor skal dine kunder købe netop dine produkter og services fremfor konkurrentens? Hvad er din virksomheds knivskarpe værditilbud?

Værditilbuddet er meget mere end bare slogan, pris og kvalitet – det er kernen af din virksomheds eksistensgrundlag. Og i en verden med konstante forandringer i kundebehov og teknologiske muligheder, har det aldrig være vigtigere at validere og videreudvikle sit værditilbud.

Denne gang tages styringen af Anders B. Kiertzner fra Attention og Henrik Kryger Pallesen, to skarpe designtænkere fra Dansk Design Centers mentorkorps. De vil dele ud af deres erfaring med at arbejde med værdi i virksomheder og åbne deres værktøjskasse med de bedste designgreb. Gennem cases og workshop-diskussioner får du ny inspiration til hvad et godt værditilbud egentlig er, hvordan man proaktivt kan bruge det til at styrke virksomheden og hvordan man sikrer sig, at ens værditilbud altid matcher kundernes behov. Du får selv hands-on erfaringer, så du kan arbejde videre med værditilbud i din virksomhed.

LÆS OGSÅ: Værktøj: Value Proposition

Morgenakademi afholdes i et samarbejde mellem SAP og Dansk Design Center den 9. maj fra 8.30 til 10.30 i SAP Experience Center, Lautrupsgade 11, 2100 København.

Program
08.00 – Kaffe og croissanter
08.30 – Velkomst v. SAP og Dansk Design Center
08.45 – Introduktion til værdimodellen v. Anders & Henrik
09.15 – Arbejdssession med case
10.00 – Refleksionsøvelse
10.20 – Opsamling og henvisninger
10.30 – Tak for idag

Tilmelding
Eventet er gratis, men der er begrænsede pladser. Tilmelding forpligter, dvs. der er et no show fee på 500 kr. hvis afmelding ikke sker senest dagen før.  Tilmeld dig på Billetto

Bemærk: Arrangementet er målrettet danske virksomheder - fortrinsvis SMV’er. Såfremt arrangementet bliver overtegnet, forbeholder vi os retten til at prioritere disse deltagere. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis vi alligevel ikke kan tilbyde dig en plads.

For de virksomheder, der er interesserede i at arbejde videre med en designdrevet tilgang til innovation, vil der være mulighed for at følge op på outputtet fra morgenakademiet med Dansk Design Center.

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt Alexander Loklindt, alo@ddc.dk

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox