Menu
Søg
Morgenakademi Vejle: Byg nye løsninger med dine kunder
01.11.18
8:00 - 10:30
Er du nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan styrke jeres udviklingsprocesser og blive endnu mere relevante overfor jeres målgruppe? Så kom til vores morgenakademi i Vejle d. 1. november, hvor vi sammen med D2i - Design to Innovate vil arbejde med værdien af kundeinvolvering i udviklingsprocesser hos Pieter Mouritsen A/S.
Eventdetaljer
Tidspunkt
8:00 - 10:30
Dato
01.11.18
Arrangør
Dansk Design Center, D2i - Design to Innovate, Peter Mouritsen A/S
Adresse
Pieter Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle
Denmark
Agnete Schlichtkrull

Sammen med D2i - design to innovate har vi rystet et morgenakademi sammen, der tilbyder en introduktion til, hvad det vil sige at arbejde brugerdrevet. Du vil blive introduceret til værktøjer, der kan hjælpe dig med at tænke (eller gentænke) dit produkt fra slutbrugerens perspektiv, med henblik på at skabe mere træfsikre løsninger baseret på reelle behov. Eventet er målrettet SMV’er i Vejleområdet. Du kan f.eks være leder, innovatør, udviklingsansvarlig eller product manager. Det vigtigste er, at du gerne vil lære mere om, hvordan designmetoder kan bruges til at inddrage brugere i udviklingsprocesser.

De to skarpe designere, som er med i Dansk Design Centers mentorkorps, Camilla Waldstrøm fra Designit og Thomas Harrit fra HarritSorensen, leder os trygt igennem morgenen. De vil dele ud af deres erfaringer med at anvende kundeinvolvering i udviklingsprocesser og metoder til at inddrage brugere. Du får desuden hands-on erfaring med at anvende metoderne på dagen, så du kan arbejde videre med dem hjemme i din egen virksomhed.

Morgenakademiet foregår den 1. november fra 8.30-10.30 hos Pieter Mouritsen A/S, Lanciavej 13, 7100 Vejle.

Program
8.00 - Kaffe og croissanter
8.30 - Velkomst v. Dansk Design Center
8.40 - Introduktion: Hvad er kundeinvolvering?
9.10 - Arbejdssession: Prøv selv metoderne
10.10 - Fælles opsamling
10.30 - Tak for i dag

Tilmelding
Eventet er gratis, men der er begrænsede pladser. Tilmelding forpligter, dvs. der er et no show fee på 500 kr. hvis afmelding ikke sker senest dagen før.

Bemærk: Arrangementet er målrettet smv’er. Såfremt arrangementet bliver overtegnet, forbeholder vi os retten til at prioritere disse deltagere. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis vi alligevel ikke kan tilbyde dig en plads.

For de virksomheder, der er interesserede i at arbejde videre med en designdrevet tilgang til innovation, vil der være mulighed for at fortsætte en dialog med Dansk Design Center.

Tilmeld dig her via Billetto.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox