Menu
Søg
Sådan kan design transformere den offentlige sektor – et voksende marked for designerne?
15.05.17
15:00
Lancering og debat i forbindelse med Christian Basons nye bog om brugen af design som tilgang til forandring i den offentlige sektor: ”Leading Public Design: Discovering Human-Centred Governance.
Eventdetaljer
Tidspunkt
15:00
Dato
15.05.17
Eventtype
Boglancering
Adresse
Dansk Design Center, Eventlokalet
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K
Denmark

Christian Bason, CEO for Dansk Design Center, har skrevet en ny bog om brugen af design som tilgang til forandring i den offentlige sektor: ”Leading Public Design: Discovering Human-Centred Governance”. Bogen viser hvordan ledere kan tage designmetoder til sig som en uhyre effektiv tilgang til at skabe mere meningsfulde, sammenhængende serviceløsninger for borgerne – ofte til lavere omkostninger. Ved boglanceringen rejser Bason spørgsmålet om ikke der er et stort og voksende, men endnu uforløst, marked og arbejdsmarked, for design og designere i den offentlige sektor – nationalt og måske også internationalt?

Program:

15.00 Velkommen v. Christian Bason, CEO Dansk Design Center

15.05 Innovation i offentlige organisationer gennem design: 6 ledelsesprincipper. Oplæg med mulighed for spørgsmål v. Christian Bason, CEO Dansk Design Center

15.45 Paneldebat: Et voksende marked for designrådgiverne? Christian Bason i dialog og debat med to inviterede gæster:
”Kunden”: Mette Rosendal Darmer, Centerchefsygeplejerske, Finsencentret, Rigshospitalet
”Designeren”: Jacob Fruensgaard Øe, medstifter, Hatch & Bloom

16.15 Drinks og netværk

Der vil være mulighed for at købe bogen ”Leading Public Design: Discovering Human-Centred Governance” for 200 kr. på dagen.

 

Paneldeltagerne:

Mette Rosendal Darmer
Mette Rosendal Darmer

Mette Rosendal Darmer er som centerchefsygeplejerske i Finsencentret, Rigshospitalet med til at sætte den strategiske retning for måden at være sundhedsvæsen og hospital på. Mette har de seneste år afprøvet designmetoder som en del af ledelsesværktøjskassen, og ser det som en måde at finde nye veje for et ressourcepresset sundhedsvæsen, en vej som både giver resultater og hvor faglighed, professionalisme og gejst også trives.

Jacob Fruensgaard Øe
Jacob Fruensgaard Øe

Jacob Fruensgaard Øe er medstifter af Hatch & Bloom, et innovationsbureau udråbt af Columbia Business School som et af verdens ti førende bureauer inden for innovations-gennemslagskraft. Som kreativ strateg hjælper Jacob virksomheder med at virkeliggøre strategier via designtænkning og arbejder bl.a. for Lundbeck, Arla, Energi- Forsynings- og Klimaministeriet, Libratone og DR.

Christian Bason
Christian Bason

Som adm. direktør for Dansk Design Center er Basons rolle at sætte den overordnede strategiske retning for organisationen samt at lede de mest krævende indsatser og aktiviteter. Christian er også administrerende direktør for Design Society. Fra 2007 til 2014 var han chef for MindLab, den danske regerings innovationsteam, og fra 1998 til 2006 var han konsulent og Business Manager i Rambøll Management med ansvar for rådgivning i organisation og ledelse.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox