Menu
Søg
Scaling by Design Network Meetup #2
02.06.16
8:00 - 10:00
Vi sætter fokus på forretningsmodeller, når Scaling by Designs netværk for produktdesignvirksomheder holder meetup 2. juni.
Eventdetaljer
Tidspunkt
8:00 - 10:00
Dato
02.06.16
Eventtype
Seminar
Arrangør
Scaling by Design
Adresse
UNDERBROEN
Under Langebro
Christians Brygge 31
1219 København K
Denmark
Sæt brugerne i centrum: Andreas Linnet Jessen fra Manto A/S gav gode råd om brugerdrevet produktudvikling til Meetup #1

Torsdag d. 2. juni 2016 slår Dansk Design Center dørene op til Scaling by Design Network Meetup 2. Kom og vær med til en spændende morgen med fokus på forretningsstrategi og vækstmuligheder for produktdesignvirksomheder. Denne morgen vil byde på inspirationsoplæg, debat og netværk for produktdesign-virksomheder og aktører i det omkringliggende økosystem – rådgivere, investorer og offentlige aktører.

Vi sætter fokus på forskellige typer forretningsmodeller og hvad der skal til for at skalere en produktdesignvirksomhed ud fra en designdreven og brugercentreret forretningsstrategi.

Hør Kristian Holmgaard Bernth, Seniorrådgiver i Manto A/S, fortælle om forskellige forretningsmodeller, der passer godt til produktdesignvirksomheder og bliv inspireret til, hvad der skal til for at skabe en succesfuld salgsstrategi.Du kan også høre Peter Wass-Danielsen give et indblik i sit arbejde som Global Product Manager i B&O PLAY.

Med Scaling by Design ønsker Dansk Design Center at give nye indsigter i, hvordan produktdesignvirksomheder kan skalere bedre og hvordan design bruges som en vigtig del af virksomhedsstrategien, samt konkrete værktøjer til at gøre netop det i egen virksomhed.

Tilmelding: Arrangementet er fuldt booket, men send en mail, hvis du vil skrives på ventelisten – så giver vi dig besked hurtigst muligt, hvis der bliver en plads.

Program

08:00 Morgenmad, Kaffe og Netværk
08:30 Velkomst og indsigter fra Scaling by Design Programmet
08:40 Forretningsmodeller for produktdesignere v. Kristian Holmgaard Bernth, Seniorrådgiver, Manto A/S
09:10 Forretningsmodeller i praksis: B&O Play v. Peter Wass-Danielsen, Global Product Manager
09:40 Diskussion og refleksion: Vejen til den rette forretningsmodel – ét godt råd.
10:00 Tak for i dag

Om oplægsholderne

Kristian Holmgaard Bernth
Kristian Holmgaard Bernth

Kristian Holmgaard Bernth
Hvordan ser din værdikæde ud og hvordan er din forretningsmodel bygget op? Som produktdesigner er det nemt at føle sig underlagt grossisten eller detail-ledets magt. Men der er flere og flere eksempler på designere, som bryder med de typiske forretningsmodeller og finder nye veje til at skabe forretning. Kristian Bernth, seniorrådgiver i Manto, vil i sit oplæg give et overblik over de typiske værdikæder for produktdesigneren og give nye perspektiver på, hvordan man kan gå innovativt til værks for at tjene penge på sine evner, som designer. Kristian er ekspert i at udvikle og designe forretningsmodeller og bruger sin viden som rådgiver på tværs af kreative brancher til at styrke iværksætteres og virksomheders forretningsudvikling.
 

Peter Wass-Danielsen
Peter Wass-Danielsen

Peter Wass-Danielsen
Peter Wass-Danielsen er Global Product Manager i B&O PLAY og er forretningsansvarlig for network speakers, BeoPlay A9 og BeoPlay A6. Han leder desuden arbejdet med Produkt Strategi og Roadmapping. Peter vil fortælle om de strategiske tanker bag brandet og de forretningsmæssige overvejelser i forhold til produktudvikling og –lancering og hvordan B&O PLAY vælger at positionere sig i et markedet, der har åbnet op for helt nye kundegrupper for Bang & Olufsen.

 
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox