Menu
Søg
Scaling by Design Network Meetup #3
27.10.16
15:30 - 18:00
Har du helt styr på eksport og dine internationale markeder? Vil du have ny inspiration, eller måske dele dine erfaringer og netværke med andre inden for produktdesign? Så kom med til meetup 27. oktober, hvor vi sætter spot på den globale produktdesignvirksomhed.
Eventdetaljer
Tidspunkt
15:30 - 18:00
Dato
27.10.16
Eventtype
Seminar
Arrangør
Scaling by Design
Adresse
Skagerak
Indiakaj 2
2100 København Ø
Denmark
Kom med til netværksmøde og få inspiration om eksport og global markedsføring.

’Dansk design hitter i udlandet’ har været en tilbagevendende overskrift i medierne de seneste år. Der bliver talt om både væksteventyr og ny guldalder for danske produktdesignvirksomheder – men hvad kræver det at træde ud på det globale marked? Det er temaet for det tredje Scaling by Design Network Meetup den 27. oktober, hvor Skagerak inviterer indenfor og fortæller om deres eksporteventyr

Netværksmødet byder også denne gang på inspirationsoplæg, debat og mulighed for networking – især for produktdesign-virksomheder, men også rådgivere, investorer og offentlige aktører i det omkringliggende økosystem.

Du kan allerede nu tilmelde dig og sikre dig en plads til arrangementet. Oplægsholdere og detaljer om programmet bliver snart annonceret.

Tilmeld dig til Scaling by Design Network Meetup 3

Med Scaling by Design ønsker Dansk Design Center at give nye indsigter i, hvordan produktdesignvirksomheder kan skalere bedre og hvordan design bruges som en vigtig del af virksomhedsstrategien, samt konkrete værktøjer til at gøre netop det i egen virksomhed.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox