Menu
Søg

Science Fiction: Redskabet til at navigere i en digital fremtid

11.06.19
15:00 - 17:00
'Science Fiction: Redskabet til at navigere i en digital fremtid' er et meetup, hvor vi stræber efter at åbne samtalen op for ideen omkring dét at bruge Science Fiction Thinking som kompas for digital innovation.
Eventdetaljer
Tidspunkt
15:00 - 17:00
Dato
11.06.19
Eventtype
Meetup
Arrangør
Dansk Design Center, SAP Next-Gen
Adresse
Dansk Design Center
Bryghuspladsen 8, BLOX
1473 Copenhagen
Denmark

Vidste du at idéen om nutidens smartphone for første gang blev vist i en Star Treck tv-serie i 1960'erne som en utopisk vision?

'Science Fiction: Redskabet til at navigere i en digital fremtid' er et meetup, hvor vi ser på Science Fiction Thinking som kompas for digital innovation. Vi har inviteret Ann Rosenberg, Senior Vice President og chef for SAP Next-Gen, til at tale om sin nye bog, 'Science Fiction: A Starship for Enterprise Innovation', der forklarer, hvordan man helt konkret anvender science fiction som et værktøj til forretningsinnovation.

Arrangementet er et meetup, der omfatter Ann Rosenbergs oplæg samt en samtale mellem hende og Dansk Design Centers Director of Digital & Future Thinking, Christian Villum, for at sætte scenen og forbinde disse ideer med designfeltet. Til slut vil det være muligt for alle at deltage i diskussionen om, hvordan vi kan inkorporere Science Fiction Thinking i Danmark for at udforske fremtiden.

OBS! Alle deltagere får et gratis eksemplar af 'Science Fiction: A Starship for Enterprise Innovation'-bogen med hjem.

Tilmeld dig her.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox