Menu
Søg
Sommerskole: Design som tilgang til innovation
12-16.08.19
9:00 - 17:00
Bliv inspireret af designernes mindset til at udvide fantasiens grænser og træn designmetoder til at frembringe nye produkter, serviceydelser og forretningsmodeller, der i sidste ende skaber værdi for kunderne/brugerne/borgerne.
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 17:00
Dato
12-16.08.19
Eventtype
Sommerskole
Arrangør
CBS Executive
Adresse
CBS Executive
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
Denmark

Design er mere end produktdesign. Det er en tilgang til innovation, som private og offentlige organisationer med fordel kan anvende til at skabe nye løsninger. Det er et tankesæt, som skal gennemsyre organisationens måde at tænke og arbejde på.

På kurset får du indblik i, hvordan du fremmer den designdrevne, eksperimenterende organisation og bliver trænet i at anvende designmetoder og -processer til udvikling af nye produkter og ideer.

”Fantastisk sommerskole – gode indholdsmæssige metoder, teknikker og inspirationskilder. Godt med fælles site og videndeling. Motiverende undervisere. Mange metoder, lidt teori og meget hands on learning, hvilket var godt. Langt over forventningerne og fuld af energi efter kurset til at arbejde videre med metoderne”. Marie Lund, Strategy Manager, Pfizer

“Meget lærerigt kursus med en dejlig praktisk tilgang, man direkte kan bruge i sin dagligdag. Fagligt dygtige lærere og oplægsholdere.”
Pia Zimmer, Customer Experience Manager, Telia Danmark A/S

“Utroligt velstruktureret og meget lærerigt! Der var en fin balance mellem praktiske metoder/værktøjer og teori/refleksion. Imponerende tilrettelagt!” Anne Mette Trier, Innovationskonsulent, Danmarks Idrætsforbund
 

Kurset blev i 2018 evalueret til 4,77 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Indhold
Vi vil se på, hvordan designmetoder anvendes til at forstå kundernes, brugernes og borgernes virkelighed, skabe nye og mere konkurrencedygtige produkter og services samt udvikle nye forretningsmodeller, der skaber vækst.

Vi fokuserer på designmetoder som innovationskraft og forretningsudvikling og giver dig en proces og træning i brugen af designmetoder.

Kurset er baseret på international forskning samt på cases fra både danske og internationale virksomheder og organisationer. Undervisningsformen er meget varierende med plenumoplæg og dialog, case-præsentationer samt praktiske øvelser både i grupper og på egen case. Desuden kommer du i dialog med eksperter udefra, som selv har prøvet kræfter med at udvikle egen forretning ved hjælp af designmetoder.

Hvad får du?
De erfarne undervisere giver dig forskningsbaseret viden om hvilken ledelsespraksis, som understøtter en designdreven proces. Du bliver inspireret til at anvende designmetoder gennem cases i mødet med eksperter, der benytter designprocesser som afsæt for innovation. Samtidig får du indsigt i hvilke succesfaktorer, der er afgørende for at engagerere sig succesfuldt i designprocesser.

Forud for kurset bliver du briefet på at forberede din egen case og på kurset får du træning i brugen af designmetoder fra design-research, udvikling af nye løsninger til konkretisering af fremtiden. Her får du også mulighed for at reflektere og sparre med eksperter og dine medkursister, og du forlader kurset med metoder, så du selv kan forestå og igangsætte en design-drevet forretning i din egen organisation.

Læs mere om program og tilmelding
CBS Executive: Design som tilgang til innovation

Undervisere:

Christian Bason

Christian er adm. direktør i Dansk Design Center og har skrevet en lang række artikler og blogs, bl.a. ved Harvard Business Review, Stanford Social Innovation Review og Mandag Morgen. Han er forfatter til syv bøger om design, innovation og ledelse.

Runa Sabroe
Runa Sabroe

Runa er programleder i Dansk Design Center, hvor hun leder og udvikler projekter og programmer på DDCs strategiske platform inden for Design Byer. Hun arbejder i feltet mellem design-research, offentlig og privat innovation og strategisk forandringsledelse.

Brian Frandsen

Brian Frandsen er projektleder og arbejder med at introducere små og mellemstore virksomheder til designdrevne processer og brugercentreret forretningsudvikling.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox