Menu
Søg
Sommerskole: Tænk design som tilgang til innovation
13-17.08.18
9:00 - 16:30
Lær hvordan designmetoder anvendes til at forstå kundernes og borgernes virkelighed, skabe nye og mere konkurrencedygtige produkter og services samt udvikle nye forretningsmodeller, der skaber vækst.
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 16:30
Dato
13-17.08.18
Eventtype
Sommerskole
Arrangør
CBS Executive
Adresse
CBS Executive
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
Denmark

Design er mere end produktdesign. Design er en tilgang til innovation, som private og offentlige organisationer med fordel kan anvende til at skabe nye løsninger. Det er et mindset, som skal gennemsyre organisationens måde at tænke og arbejde på. 

Indhold
På denne 5-dages sommerskole får du indblik i ny forskning om, hvordan ledere bedst muligt fremmer den designdrevne, eksperimenterende organisation, og du bliver trænet af eksperter i at anvende designmetoder og -processer til udvikling af nye produkter og services.

Hvad får du
Du bliver inspireret til at anvende designmetoder gennem cases i mødet med eksperter, der benytter designprocesser som afsæt for innovation og får forskningsbaseret viden om, hvilken ledelsespraksis, som understøtter en designdreven proces, og hvilke succesfaktorer der er afgørende for at engagerere sig succesfuldt i med designprocesser.

Målgruppe
Ledere, mellemledere og andre ansatte, som arbejder med forretningsudvikling og innovation i små og mellemstore virksomheder.

Læs mere om program og tilmelding
CBS Executive: Tænk design som tilgang til innovation


UNDERVISERE:

 

Christian Bason
Christian Bason

Christian er adm. direktør i Dansk Design Center og har skrevet en lang række artikler og blogs, bl.a. ved Harvard Business Review, Stanford Social Innovation Review og Mandag Morgen. Han er forfatter til syv bøger om design, innovation og ledelse. 

Runa Sabroe
Runa Sabroe

Runa er programleder i Dansk Design Center, hvor hun leder og udvikler projekter og programmer på DDCs strategiske platform inden for Design Byer. Hun arbejder i feltet mellem design-research, offentlig og privat innovation og strategisk forandringsledelse.

CBS Executive - Dansk Design Center
Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox