Menu
Søg
Springboard: Styrk din forretning med designmetoder
02.05.18
14:00 - 17:00
Få omkostningsfri sparring fra erfarne erhvervsfolk og landets dygtigste designere til Dansk Design Centers og CONNECT Denmarks Design Springboards.
Eventdetaljer
Tidspunkt
14:00 - 17:00
Dato
02.05.18
Arrangør
CONNECT Denmark og Dansk Design Center
Adresse
Dansk Design Center
København
Denmark
Agnete Schlichtkrull

Er du ejer eller leder af en virksomhed med vækstpotentiale? Står du med en strategisk udfordring og har store ambitioner? Så meld dig til Design Springboards og få skræddersyet rådgivning til at styrke din virksomheds værditilbud, kundeforståelse og innovationsprocesser.

Hvad er et Springboard?
Et springboard er en intensiv session, hvor du får konkret sparring på de strategiske udfordringer, din virksomhed står overfor, for at realisere jeres fulde forretningspotentiale.


Springboardet består af et panel på 6-10 erfarne forretningsfolk fra erhvervslivet og designrådgivere fra Dansk Design Centers mentorkorps, der i løbet af 3 timer agerer advisory board for din virksomhed og giver koncentreret og konkret rådgivning på dine specifikke strategiske udfordringer, f.eks. kapitaltilførsel, go to market, internationalisering, skalering, bestyrelsessammensætning m.v. CONNECT Denmark og Dansk Design Center sammensætter panelet bestående af erfarne virksomhedsfolk og designere, der matcher dine udfordringer.  

Design Springboards gennemføres den 9/4, 2/5 og 1/6 i Dansk Design Centers lokaler i København mellem 14.00-17.00. 

Er et Springboard relevant for min virksomhed?
Kan du svare ja til flere af nedenstående spørgsmål, så vil et springboard være noget for jer:  

  • Driver du en innovativ virksomhed med en ny teknologi, en spændende service eller et nyt produkt?

  • Vil du tættere på dine kunder?

  • Er du klar til at entrere et nyt marked eller vil du angribe dit nuværende marked på en ny måde?

  • Ser du reelle muligheder for at skabe nye arbejdspladser og vækst?

  • Har du en forretningsmodel, der kan skaleres f.eks. via internettet, salgs og - distributionskanaler, strategiske samarbejdspartnere mv?

Hvordan ansøger jeg?
Send en mail til maj@ddc.dk med emne: "Design Springboard 2018" + den dato du ønsker (9/4, 2/5 eller 1/6) senest den 30/1. Beskriv kort din virksomhed (1 A4 side), jeres vækstpotentiale og de strategiske udfordringer, som du ønsker springboardet skal rådgive dig om. Bemærk, vi sammensætter Springboardet specifikt til dine udfordringer. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, så vent ikke nødvendigvis til deadline.

Forud for Springboardet skal du levere et forretningsoplæg og en handlingsplan samt svar på opfølgende spørgsmål fra Dansk Design Center.

CONNECT Denmark og Dansk Design Center holder et screeningsmøde med de virksomheder, der henvender sig, for at afgøre om et Springboard har relevans for deres udfordring.

Hvad koster det?

Design Springboards er gratis for dig og din virksomhed, fordi Dansk Design Center er Partner-medlem hos CONNECT Denmark.   

Yderligere spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Malene Jung

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox