Menu
Søg
Sprint:Digital – SDG: Digital Summit
05.11.19
8:30 - 13:00
Lær hvordan du kan bruge digitalisering og teknologi som drivkraft for at skabe nye og bæredygtige forretningsmodeller.
Eventdetaljer
Tidspunkt
8:30 - 13:00
Dato
05.11.19
Arrangør
Sprint:Digital, D2i - Design to innovate, Dansk Design Center & Dansk industri
Adresse
Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Denmark

Den 25. september 2015 vedtog verdens regeringsledere 17 verdensmål, der frem til 2030 skal sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling. Siden de blev vedtaget, har verdensmålene været et symbol på de største udfordringer som verden i dag står overfor. Disse udfordringer kan få stor negativ betydning for den enkelte virksomhed, men kan omvendt også blive en løftestang for virksomhedens fremtidig vækst.

Bæredygtighed rummer således store forretningsmuligheder, men er for mange virksomheder også forbundet med store udfordringer. For hvordan kommer man i gang med at udvikle en bæredygtig forretning ved at anvende ny teknologi? 

Derfor inviterer Sprint:Digital, D2i - Design to innovate og Dansk Design Center i samarbejde med Dansk industri til SDG:Digital Summit, hvor du og din virksomhed kan få inspiration til og hands-on erfaring med, hvordan man designer nye bæredygtige forretningsmodeller ved hjælp af digitale værktøjer.

Agendaen for dagen er at inspirere gennem handling. Størstedelen af eventen er dedikeret til faciliterede breakouts, hvor du som deltager arbejder med at løse konkrete virksomhedsudfordringer ved hjælp af teknologi. Ud over breakouts, inviteres der til inspirerende oplæg og debatter med ledende eksperter inden for både bæredygtighed og digitalisering.

Målgruppe
Eventet henvender sig til virksomhedsledere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder, der er nysgerrige på bæredygtig forretningsudvikling gennem teknologi og digitalisering og ønsker inspiration og værktøjer hertil.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox