Menu
Søg
Sprint:Digital - Styrk din virksomheds digitale indsats
23.01.19
9:00 - 13:00
Er det uoverskueligt at finde ud af, hvor i forretningen du skal sætte ind for at sende din virksomhed videre på sin digitale rejse? Deltag i Sprint:Digital kick-off konferencen og få inspiration til, hvordan du kan skabe vækst og arbejde med digitalisering af din virksomhed ved hjælp af designmetoder.
Eventdetaljer
Tidspunkt
9:00 - 13:00
Dato
23.01.19
Arrangør
Dansk Design Center, D2i (Design to innovate) og Dansk Erhverv
Adresse
Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmgade
1217 København K
Denmark

Sprint:Digital er en ny indsats fra Dansk Design Center og D2i – Design to innnovate, der hjælper små- og mellemstore virksomheder (SMV'er) med at blive digitale. Gennem en række rådgivningsforløb hjælper Sprint:Digital SMV'er med at afdække potentialer såvel som barrierer for digitalisering.

På konferencen deler virksomhedsledere og designere erfaringerne fra det nyligt afsluttede pilotforløb på Sprint:Digital. Du kan høre om den værdi, der skabes gennem et digitalt sprintforløb, om processen og faldgruberne. Målet med konferencen er, at alle deltagere går hjem med en konkret forståelse af, hvordan de kan komme i gang med sprint-metoden, design og digitalisering og i deres virksomhed.

Du får også mulighed for at møde og netværke med virksomheder, som har afprøvet sprint-metoden, samt designerbureauer og digitaliseringseksperter.

Konferencen henvender sig særligt til virksomhedsledere eller andre beslutningstagere samt medarbejdere som arbejder med digitalisering i SMV’er.

Se programmet og tilmeld dig her inden d. 20. januar 2019.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox