Menu
Søg
Transforming Challenges  - Innovation i praksis
16.03.17
14:00 - 17:30
18 spydspidser i dansk erhvervsliv går sammen for at dele deres praktiske erfaringer med at løse komplekse virksomhedsudfordringer - og din virksomhed er inviteret.
Eventdetaljer
Tidspunkt
14:00 - 17:30
Dato
16.03.17
Eventtype
Konference
Arrangør
Dansk Design Center, Dansk Industri, DTU & Design denmark
Adresse
Dansk Industri
Industriens Hus
H. C. Andersens Blvd. 18
1787 København K
Denmark
transforming challenges

I strategiske partnerskaber med landets fremmeste design- og innovationsbureauer har 18 virksomheder fundet løsninger på deres presserende udfordringer. Nu vil de give stafetten videre til resten af det danske erhvervsliv og give indblik i, hvordan en designdrevet tilgang kan sætte skub i udviklingen.

På dagen får du indspark fra innovative topchefer om, hvordan de griber deres virksomheders innovationsudfordringer an. Du vil få mulighed for at gå i dialog med andre virksomhedsledere om emner som digitalisering og ledelse, og vil gå fra konferencen med et skarpt bud på, hvordan du griber din virksomheds udfordringer an nu og i fremtiden.

Dagen byder også på rig mulighed for at netværke med topledere, innovationseksperter og rådgivere, og dele erfaringer med andre virksomheder.

Keynotes

Henrik Bodskov
Henrik Bodskov

Henrik Bodskov, Adm. direktør, IBM Denmark
Henrik Bodskov har stået i spidsen for en stor transformation i IBM, hvor de har flyttet sig fra det mere traditionelle mod den nye verden med cognitive business, digitaliseringselementer og ikke mindst automatisering og cloud.

Bodskov er med til at etablere nyt innovationsscenter i København, hvor IBM sammen med deres kunder løfter kompetenceniveauet inden for nye teknologier i Danmark til gavn for danske virksomheder.

Stine Bosse
Stine Bosse

Stine Bosse, Bestyrelsesformand
Stine Bosse er bestyrelsesformand i BørneFonden og Europafonden og bestyrelsesmedlem for Nordea. Fra 2012 -2015 var hun bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater. Fra 2003 - 2011 var Bosse koncernchef for TrygVesta og var dermed den højest placerede kvindelige topchef i Danmark. I 2003 blev hun kåret til Årets Erhvervskvinde i Danmark.

Stine Bosse tror på, at organisationer, der skaber gode vilkår for mennesker og som investerer i og eksperimenterer med mangfoldighed og innovation, kan mobilisere potentialerne i deres medarbejdere og hos deres partnere. Et fokus der også kendetegner hendes bestyrelsesarbejde, som hun i dag beskæftiger sig med på fuld tid.

Christian Bason
Christian Bason

Christian Bason, Adm. Direktør, Dansk Design Center
Som adm. direktør for Dansk Design Center er Basons rolle at sætte den overordnede strategiske retning for organisationen samt at lede de mest krævende indsatser og aktiviteter. Christian er også administrerende direktør for Design Society. Fra 2007 til 2014 var han chef for MindLab, den danske regerings innovationsteam, og fra 1998 til 2006 var han konsulent og Business Manager i Rambøll Management med ansvar for rådgivning i organisation og ledelse.

Program for dagen

Velkommen v. Christian Bason

Keynote: 
Henrik Bodskov, Adm. direktør, IBM Danmark: Hvordan gearer IBM sig til fremtidens innovationsudfordringer 

Keynote: 
Stine Bosse, Bestyrelsesformand: Ledelse af den innovative virksomhed

Pause

Session: Innovation i praksis

Paneldebat:
Erick Thürmer, CEO, Thürmer Tools
Steffen Stræde, Adm. direktør, Zoologisk Have København
Annette Møller, Head of sales/market, Elos Medtech Pinol A/S
Moderator: Christian Bason

Tak for i dag
 

Bemærk: Arrangementet er målrettet virksomhedsledere og beslutningstagere. Såfremt arrangementet bliver overtegnet, forbeholder vi os ret til at prioritere disse deltagere. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis vi alligevel ikke kan tilbyde dig en plads.

For de virksomheder der er interesserede i at arbejde videre med en designdrevet tilgang til innovation, vil der være mulighed for at følge op på outputtet fra konference med Dansk Design Center.

Plus-programmet
Konferencen afrunder Plus-programmet - et designforløb støttet af Markedsmodningsfonden, med det formål at modne dansk erhvervsliv og den danske designbranches evne til at samarbejde om virksomhedsudfordringer med henblik på at skabe vækst og nye markedsmuligheder. Plus-programmet blev drevet i et konsortium af Dansk Design Center, Dansk Industri, DTU og Design denmark.

De 18 Plus-virksomheder du kan møde er:
Bella Center, Blücher, Comwell, Cramo A/S, Elos Medtech Pinol A/S, E-vet/Kruuse, Leo Pharma, Lån & Spar Bank, Maersk Olie og Gas, MEC Switches, Moment, MP Pension, OK Benzin, Rema 1000, Skov, Solar, Thürmer Tools og Zoologisk Have København.

De 19 Plus-designvirksomheder du kan møde er:
1508, 2+1 Idébureau, 3Part, Attention Group, CPH ID, FUTU, Gramstrup+Co, Granyon, Hatch & Bloom, Imageconsult & Co, Innoba, Is It A Bird, Kontrapunkt, MOEF A/S, Produktdesignerne.dk, Resonans, Skabelondesign, Urgent.Agency og Via Design.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox