Menu
Søg
Bæredygtig Fremgang
Lær at koble økonomisk vækst med social og miljømæssig bæredygtighed.

Ved at deltage i projektet Bæredygtig Fremgang forbedres virksomheders innovationsevne igennem udvikling af nye produkter, services og systemer. Innovationsforløbet tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds situation og mulighed for at koble økonomisk vækst med social og miljømæssig bæredygtighed i en lokal (dansk) kontekst.

Potentialet for en bæredygtig udvikling afdækkes gennem medarbejderinddragende workshops. Der arbejdes efterfølgende med visualiseringsprincipper og prototype-forløb. Disse forløb indeholder konkrete værkstedsaktiviteter (bl.a. på Designskolen Koldings værksteder), som udfordrer deltagernes evne til at tænke og handle kreativt og kommunikerende i forhold til den aktuelle udvikling. Der arbejdes parallelt med designmetoder til at identificere vækstpotentiale igennem bæredygtige forandringer i virksomheden.

Et innovationsforløb strækker sig over 6 dage fordelt over 6 måneder i hold af 4-6 virksomheder.

Igennem forløbet vil du møde konkrete værktøjer og designmetoder, som udfordrer virksomhedens medarbejdere og ledelse til at tænke og handle kreativt og kommunikerende i forhold til den aktuelle udvikling. Øget brugerkendskab og vidensdeling på tværs af værdikæden er nøgleord i forhold til innovation, vækst og succes. Indsigter omkring bruger, fremtidsscenarier og muligheder for jeres virksomhed, danner rammen for innovation og udvikling af såvel langsigtede som konkrete strategier, I kan implementere i jeres hverdag, som aktive handlinger og generatorer for vækst.

Hvem er vi?
Projektet Bæredygtig Fremgang udbydes af Dansk Design Center i samarbejde med Designskolen Kolding.

Bæredygtig Fremgang
Hvem kan deltage?

Den primære målgruppe er syddanske små og mellemstore virksomheder, der har en designtilgang samt erfaring med at arbejde med design. I er åbne for at arbejde innovativt med at opdyrke nye markeder ud fra en langsigtet strategi med fokus på bæredygtighed.

Det er vigtigt at ledere og medarbejdere, der har ansvar for hver del af virksomhedens værdikæde kan deltage i hele forløbet.

Deltagelse er gratis for små og mellemstore virksomheder. Virksomheden skal registrere tidsforbruget i forbindelse med projektet.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox