Menu
Søg
Brug Dansk Design Centers værktøjer
24. august 2017
Vil du arbejde med designdrevet udvikling? Her er et udvalg af Dansk Design Centers mest effektive og afprøvede værktøjer, som du kan bruge og lade dig inspirere af. Læs om metoderne, få en guide til hvordan du gør og print materialet.

I Dansk Design Center arbejder vi selv designdrevet, anvender designmetoder og værktøjer i vores udvikling af koncepter og forløb. Vores erfaring er, at man først for alvor opdager, hvad designmetoder går ud på, når man prøver dem i praksis. Derfor udvikler, samler og raffinerer vi løbende konkrete designbaserede værktøjer som virksomheder og organisationer kan hente og bruge.

Her er et udvalg af Dansk Design Centers mest effektive og afprøvede værktøjer, som du kan bruge og lade dig inspirere af. Læs om metoderne, få en guide til hvordan du gør og print materialet.

Værktøjerne er inddelt i tre kategorier, der benyttes på forskellige tidspunkter i designprocessen – ofte i følgende rækkefølge: Udforsk, (Sam)skab og Gør fremtiden konkret.

Udforsk hjælper deltagerne til at åbne op og komme rundt om problemstillingen. (Sam)skab-kategorien rummer værktøjer, der hjælper deltagerne med at gå i dybden med problemstillingen og Gør fremtiden konkret giver rammerne for at skabe et mere konkret produkt – gerne på baggrund af viden og erfaringer indsamlet ved brug af (sam)skab- og udforsk-værktøjer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere forklaring, inspiration eller hvis du har spørgsmål om designværktøjerne.

 

OVERSIGT OVER VÆRKTØJER:

Værktøj: Fast Forward
(Sam)skab
Fast Forward
Værktøj flip-flap-ideer
Udforsk
Flip-flap-idéer
Værktøj: How might we
Udforsk
How might we?
Værktøj: Konceptplakat
Gør fremtiden konkret
Konceptplakat
Værktøj: Matrix
Udforsk
Matrix
Personaer
Udforsk
Personaer
Prioriteringsplakat
(Sam)skab
Prioritering af idéer
Projektkuben
Udforsk
Projektkuben
Servicerejse
Gør fremtiden konkret
Servicerejse
Storyboard
Gør fremtiden konkret
Storyboard

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox