Menu
Søg
C40 – Byernes klimatopmøde
2. oktober 2019
Borgmestre fra verdens storbyer kommer til København for at diskutere løsninger på klimakrisen.
Nick Karvounis

Den 9.-12. oktober holder netværket af storbyer C40 topmøde, og det skal blandt andet handle om, hvordan byerne kan sætte handling bag ordene i Parisaftalen fra 2016. 

C40-netværket forbinder mere end 90 af verdens førende byer i indsatsen for at opbygge en mere bæredygtig fremtid og har tilsammen massiv indflydelse: Byerne repræsenterer mere end 700 millioner borgere og i alt en fjerdedel af den globale økonomi. 

Sammen med BLOXHUB og Copenhagen Cleantech Cluster glæder vi os til at inspirere deltagerne med en workshop, hvor de selv skal være med til at løse konkrete klimaudfordringer for Helsinki og København.

  • Helsinki skal være CO2-neutral i 2035. Derfor søger byen nye løsninger til at erstatte opvarmning med kul og biomasse med CO2-neutrale kilder. 
     
  • Københavns Kommune ønsker at forbedre fødevareanskaffelsesprocesser til indkøb af mad fra lokale og bæredygtige producenter for at nå byens mål om at reducere CO2-emissioner fra offentlig mad med 25% inden 2025.


Workshoppen er en del af City Solutions Platform -programmet.

Efter de to workshops pitcher deltagerne deres ideer direkte til byerne ved en reception, hvor der også vil blive præsenteret gode eksempler på offentlige-private partnerskaber i klimaprojekter. 


Læs mere om eventet her og følg med på vores sociale medier.

Du kan også følge hele topmødet her. 

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox