Menu
Søg

Cecilie Bang Schulze

Projektleder
Tlf.
+45 2618 6306
Cecilie Bang Schulze
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Cecilie Bang Schulze er projektleder i Dansk Design Center og udvikler og leder som en del af platformen Design Byer projekter i krydsfeltet mellem design, byudvikling, offentlige aktører, virksomheder og fonde.

Cecilie brænder for at udvikle levende byer og byområder samt fællesskabsdannende projekter, og ønsker at sætte øget fokus på brugen af strategisk design i relation til udviklingen af byer. Herunder hvordan designmetoder og nytænkende partnerskaber kan understøtte de sociale aspekter ved byudvikling.

Aktuelt er Cecilie projektleder for Dansk Design Centers samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune om en åben innovation challenge med fokus på design af nye ambitiøse løsninger for fremtidens mobilitet. Projektet bliver kickstartet med en konference og workshop sammen med blandt andre World Economic Forum i juni 2018.

Cecilie har en bachelorgrad i Kunsthistorie og en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling med profil i Urbanitet & Æstetik fra Københavns Universitet. Hun har en bred viden inden for byudvikling, arkitektur og byforskning og har over 4 års erfaring som udviklingskonsulent og projektleder fra 2+1 Idébureau, hvor hun har arbejdet med at skabe stærke strategiske og kreative løsninger på tværs af kommunikation, design og byudvikling. Hun har således indgående erfaring med design af processer og inddragelsesforløb, analyse, udvikling af strategier og visioner samt kommunikation i relation til det byggede miljø.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox