Menu
Søg
Challenge: Hjælp os skabe cirkulære lokalsamfund
5. november 2019
Sammen med Erhvervsstyrelsen og Green Innovation Group lancerer vi Smart & Close – Circular Data Challenge, hvor vi leder efter ideer til datadrevne lokale løsninger, der kan bidrage til et mere cirkulært samfund
Challenge: Smart & Close

Verden bevæger sig mod at blive mere og mere bæredygtig. Derfor er det afgørende, at vi fokuserer på, hvordan vi bedst benytter og udnytter vores ressourcer. Det gælder i det store, globale perspektiv, men også i det lokale perspektiv.

Danske kommuner indsamler løbende en lang række lokale data, der har mulighed for at spille en vigtig rolle for overgangen til mere bæredygtige byer og lokalsamfund.

Som deltager i Smart & Close skal du bidrage med en innovativ og datadrevet idé, som svarer på én af seks konkrete udfordringer, og som potentielt kan realiseres som en cirkulær løsning i de danske kommuner.

Det er vigtigt at data indgår i din idé; hvilke data det er, er op til dig. Data kan fx stamme fra registre, sensordata, brugere eller undersøgelser, og kan både være eksisterende eller tænkte, fremtidige datakilder. 

Skabe lokalsamfund

Deltag i Smart & Close Challenge
Smart & Close Challenge er åben for indsendelser fra d. 5. november til d. 29. november 2019.
Blandt de indsendte ideer vil fem deltagere blive inviteret til at pitche foran juryen til et kåringsevent d. 10. december. De to bedste ideer belønnes med en præmie til en værdi af 25.000 kr. Vinderne kan vælge mellem enten at modtage præmiesummen som et kontantbeløb eller i form af et skræddersyet mentorforløb hos inkubatoren Innofounder.

Smart & Close — Circular Data Challenge
Kan du hjælpe os?

Du kan deltage i vores to Hackaton events, hvor du vil blive guidet gennem idéprocessen, udviklingen samt forbedrelsen til deltagelsen i Smart & Close challenge.

Læs meget mere om Smart & Close Challenge og indsend din idé her.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox