Menu
Søg

Christian Villum

Director of Digital & Future Thinking
Tlf.
+45 2087 7153
Christian Villum
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Drevet af en stærk interesse i at udforske nye grænser for strategisk design, består Christian Villums arbejde som Director of Digital & Future Thinking hos Dansk Design Center i at undersøge nye strømninger og ideer i spektret mellem teknologi og designtænkning.

Med en baggrund indenfor maker-teknologi, nye forretningsmodeller, delekulturer, åbne data og åbent design, internetkultur og hacktivisme, nyder han at opbygge fællesskaber og bringe folk sammen for at dele nye ideer og skabe forandring. Hans arbejde udforsker således fremtiden for nye teknologier gennem et designperspektiv, og inkluderer bl.a. programmer for udvikling af nye open source forretningsmodeller for fremstillingsvirksomheder, etablering af globale Fab Cities og menneskeorienteret tilgang til teknologi. Han er hyppig oplægsholder, blog-skriver og er redaktør og medforfatter på bogen ‘Open Source City’ (2016). 

Christians tidligere arbejde inkluderer roller som medstifter og leder af den eksperimentelle Platform4 Art & Technology-hub, frontløber for brugen af Creative Commons indholdslicenser, opbygning af det globale community for den UK-baserede non-profit organisation Open Knowledge Foundation og som iværksætter og initiativtager at starte og drive en lang række projekter og virksomheder.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox