Menu
Søg

Christoffer H. Malling

Programleder
Tlf.
+45 3131 8221
Christoffer H. Malling
Agnete Schlichtkrull
Download billede

Christoffer H. Malling har en stærk passion for tech startups og iværksætterøkosystemer og for hvordan designtænkning er med til skabe fremtidens højteknologiske og skalérbare virksomheder. Som programleder i Dansk Design Center undersøger han, hvordan Danmarks tech startups og digitale virksomheder opnår bedre og hurtigere produkt- og serviceudvikling samt vækst ved at benytte designtænkning. Desuden studerer han, hvordan disse metoder kan overføres til andre typer af virksomheder og organisationer.

Med en baggrund som leder af og adm. direktør for tech startup-organisationen #CPHFTW har Christoffer en unik indsigt i og netværk blandt danske tech startups samt lokale og internationale investormiljøer og iværksætterorganisationer- og økosystemer. Han er ekspert i opbygning af fællesskaber og værdiskabende events og møder, og i at finde de rette matches mellem fagpersoner, virksomheder og organisationer, der bringer alle hurtigt videre.

Christoffer har en baggrund i den digitale rådgiververdenen og har før #CPHFTW arbejdet i det strategiske social media-bureau Untold, i det strategiske designbureau Hello Group og i det digitale managementkonsulentfirma Wemind. Her han rådgivet store og små danske og internationale virksomheder, og haft digitale roller såsom kontaktchef, operational leder, projektleder, rådgiver og konceptudvikler. Han er kandidat i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox