Menu
Søg
Netværk: Copenhagen Hardware Alliance
26. oktober 2017
Dansk Design Center er med i ny alliance, der skal skabe et stærkere hardware-community i Danmark.
Produktion
Agnete Schlichtkrull

Nye tider er på vej i produktionslandskabet. Billigere teknologi, digitalisering og nye faciliteter til fremstilling baner vejen for startups og designere. Men trods det stigende antal digitale startups, kæmper innovatører og iværksættere indenfor hardware og fysiske produkter stadig for at kunne designe, udvikle, fremstille og distribuere deres produkter. Det er nødvendigt at skabe et bedre miljø og community for hardware-innovatører i Danmark, og derfor er Copenhagen Hardware  Alliance stiftet.

Copenhagen Hardware  Alliance er stiftet som et samarbejde mellem innovatører fra Ingeniørforeningen, IDA, Københavns Kommune, IdemoLab, CIID og Dansk Design Center. Målet er at opbygge et åbent miljø bygget på samarbejde og gennemsigtighed, for alle danskbaserede praktiserende indenfor hardware. Dette er første vigtige skridt mod at skabe en bedre fælles forståelse af processerne omkring udvikling og forretningsudvikling af hardware-teknologier

Hardware meetups
For at kickstarte hardware-communitiet vil Copenhagen Hardware Alliance invitere hardware økosystemet til en serie meetups, hvor iværksættere og producenter, designere, investorer og inkubatorer, der arbejder med hardware kan mødes, netværke, samarbejde og dele viden.

Læs om første meetup 1. november: Copenhagen Hardware Meetup

 

Har du spørgsmål til Copenhagen Hardware Alliance? Kontakt programleder Julie Hjort, jhj@ddc.dk

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox