Menu
Søg
Dansk Design Center åbner kontor i Kolding
20. januar 2020
Den 24. januar styrkes Dansk Design Centers nationale indsats, når vi slår dørene op for vores nye kontor i Kolding
dansk design center kolding

Den 1. januar 2020 blev designklyngen D2i – Design to Innovate i Kolding en del af Dansk Design Center. Fredag den 24. januar fejrer vi åbningen af kontoret i Kolding og et samlet og stærkere Dansk Design Center. Det er fra kl. 15.00 til 17.00 hos:

Dansk Design Center
Pakhuset Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Alle er velkomne - meld dig til her

Om det nye Dansk Design Center
Sammensmeltningen vil styrke den nationale indsats for forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med udgangspunkt fra kontoret i Kolding. Desuden vil Dansk Design Centers øvrige tilbud – eksempelvis programmer inden for byudvikling, sundhed og velfærd – blive bredt ud i hele landet, hvor de stærke designkompetencer omkring Kolding bringes i spil.

“Vi har haft et stærkt og frugtbart samarbejde med D2i gennem en årrække, og vi ser frem til at have en geografisk placering i Kolding og en stærk position i det jyske erhvervsliv. Med ét samlet Dansk Design Center vil vi kunne skabe bedre resultater og en større positiv forskel, end de to organisationer kan hver for sig,” forklarer Christian Bason, CEO Dansk Design Center.

“Det er det bedste, der kunne ske for D2i og hele det designøkosystem vi er en del af, at blive en del af en national slagkraftig organisation. Det giver os mulighed for at kunne skabe endnu mere vækst i virksomheder gennem design på landsplan,” siger Thit Juul Madsen, CEO D2i - Design to Innovate.

Bestyrelsesformænd fra begge organisationer ser store muligheder i den nye organisation: ”D2i – Design to Innovate har gennem otte år bidraget til vækst og innovation via designanvendelse i Syddanmark. Jeg er stolt over, at vi nu bliver en del af et stærkere Dansk Design Center, og dermed kan bringe D2i’s unikke kompetencer i spil til gavn for virksomheder i hele Danmark,” udtaler Ulrik Gernow, Group Executive Vice President, CMO i Grundfos og bestyrelsesformand i D2i.

Bestyrelsesformand for Dansk Design Center, Michael K. Rasmussen: ”Med sammenlægningen af Dansk Design Center og D2i skaber vi grundlaget for en bred national indsats for dansk design herhjemme og i udlandet. Det styrker dansk design som en af vores vigtigste konkurrenceparametre, og det gavner både Danmark, danske virksomheder og ikke mindst de mange dygtige designere.”

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox