Menu
Søg
Dansk Design Center deltager i SXSW 2016
12. januar 2016
Dansk Design Center deltager i år i den store SXSW Interactive-konference i Austin, Texas, hvor mere end 100.000 deltagere og virksomheder samles i midten af marts for at opleve, diskutere og præge nye tendenser inden for teknologi, kreativitet og ikke mindst design. Dansk Design Center arrangerer her bla. en paneldiskussion under titlen “Discovering the Nordic Design DNA”.
SXSW

SXSW – som er en forkortelse for konferencens fulde titel, South By Southwest – er i løbet af de seneste år vokset til at være én af verdens største og mest indflydelsesrige mødesteder for de mange brancher, hvor ny teknologi og afledte nye tendenser sætter dagsordenen. Herunder også design.

Deltagere fra hele verden samles omkring et sandt overflødighedshorn af talks, debatter, produktdemonstrationer og meget, meget mere, og de 6 dage konferencen varer, byder på flere tusinde af sådanne events.

Dansk Design Center deltager i SXSW for første gang i år, og vil med en mindre delegation være vært for en paneldiskussion under titlen “Discovering the Nordic Design DNA”med udgangspunkt i den nye blog post fra Dansk Design Centers direktør Christian Bason. I panelet, der vil blive moderet af Christian Bason, deltager endvidere en række førende nordiske designdrevne aktører, blandt andre Another CPH og Hello Group.

Ud over paneldiskussionen vil Dansk Design Center også deltage aktivt i den øvrige konference og formidle udvalgte highlights og pointer fra konferencen samt samle vigtig, cutting-edge inspiration til at befrugte organisationens daglige arbejde i Danmark. 
Missionen er specifikt at skabe forbindelser mellem danske designdrevne virksomheder og konferencens publikum, og naturligvis placere dansk design i en række af de internationale teknologi-diskussioner.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox