Menu
Søg
Dansk Design Center får ny kommunikationschef
18. oktober 2017
Det bliver Katrine Hertz Mortensen, der fremover skal stå i spidsen for at sætte dansk design yderligere på landkortet i Danmark og internationalt.

Den 1. december starter Katrine Hertz Mortensen i Dansk Design Center, hvor hun bl.a. skal stå i spidsen for Dansk Design Centers strategiske kommunikationsarbejde på tværs af platforme og aktiviteter overfor vores brede vifte af eksterne interessenter og internt i organisationen.

”Jeg er grundlæggende optaget af design og innovation i forbindelse med vækst og forretningsudvikling, og de dygtigste mennesker i Danmark indenfor det felt skal nu være mine kolleger. Det er jeg utrolig stolt af og glad for”, siger Katrine Hertz Mortensen.

”Dansk Design Center vil med ansættelsen af Katrine fokusere på at tiltrække ressourcer og partnere til større og mere slagkraftige indsatser, og hvor vi går målrettet efter aktiviteter, vi vurderer kan skabe markante effekter i form af ny innovation og vækst i danske virksomheder”, siger Dansk Design Centers direktør Christian Bason.

Katrine Hertz Mortensen kommer fra en stilling som kommunikations- og kampagnechef samt pressechef hos Liberal Alliance. Hun har tidligere været vært på Go’ Morgen Danmark hos TV2, journalist og reporter på TV2 Nyhederne, vært hos TV2 NEWS, klummeskribent og har erfaring fra radio og trykte medier. Katrine er uddannet journalist fra RUC.

 

 

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox