Menu
Søg
Dansk Design Center flytter ind i BLOX
7. marts 2018
Officelt står BLOX først færdig til maj, men Dansk Design Center tager forskud på glæderne og tager de nye rammer i brug allerede fra mandag den 12. marts.
BLOX

Efter tre år med udsigt til byggeriet af Københavns nye mødested på havnefronten, er Dansk Design Center nu klar til at flytte fra Fæstningens Materialgård til BLOX. Allerede fra mandag den 12. møder medarbejderne op i de nye lokaler, der bliver indrettet af Spacon & X.

Dansk Design Centers direktør Christian Bason glæder sig til at flytte ind i tidssvarende rammer:

”Vi er meget spændte på at flytte ind i BLOX og blive en del af byens nye samlingspunkt for design, arkitektur og og byudvikling. Siden vi solgte huset på H.C. Andersens Boulevard for tre år siden, har vi levet en mere tilbagetrukket tilværelse, og vi glæder os til at blive en synlig del af byen igen. Design handler også om det visuelle og taktile, og med de nye fysiske rammer får vi helt nye muligheder for at vise den forskel, godt design kan gøre”, siger Christian Bason.

Læs også Christian Basons blog: Dansk Design Center 2018: Danmarks design DNA skal på verdenskortet igen

Den officielle åbning af BLOX finder sted i starten af maj og bliver markeret med et væld af aktiviterer for både samarbejdspartnere og borgere. Følg med i planerne på BLOX.dk

Dansk Design Centers nye adresse er:

Dansk Design Center
Bryghuspladsen 8, BLOX
Indgang C, 2. sal
1473 København K

Om BLOX

BLOX er hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen, tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue OMA. BLOX bliver officielt indviet den 4. maj 2018 med ambitionen om at blive en magnet for byliv og et nyt kulturelt centrum, der skaber liv og binder by og havn sammen.

Seneste

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox