Menu
Søg
Dansk Design Center søger en kommunikationspraktikant til efteråret 2019
Vi søger en dygtig studerende, der kunne tænke sig at komme i praktik i kommunikationsteamet i Dansk Design Center.
Deadline
1. juli 2019

Vil du være en del af Dansk Design Centers kommunikationsafdeling?
Vi søger en dygtig kommunikationspraktikant, hvor du vil blive en del af et lille, dygtigt hold af journalister og designere, der sammen skaber indhold til web, sociale kanaler og events. Kom og vær med til at skabe spændende og engagerende indhold til vores sociale medier og sætte ord og billeder på de gode historier, vi og vores samarbejdspartnere har at fortælle verden.

Vi søger en praktikant, der er god til at skrive, og som meget gerne må være glad for at bruge et kamera og have erfaring med video, forstår sociale medier og har teknisk forståelse. Du skal have lyst og evne til at formidle kompliceret stof i små, mundrette bidder. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis bare du er dygtig og arbejdsom.

Spørgsmål kan rettes til kommunikationschef Katrine Hertz Mortensen på mail eller telefon +45 2098 4213.

Om praktikforløbet i Dansk Design Center
Du skal være under uddannelse samt kunne kommunikere på dansk i skrift og tale for at blive praktikant. Et praktikforløb strækker sig typisk over fire til seks måneder. Præcis opstart og afslutning kan aftales individuelt. Praktikforløbet er ulønnet og skal kunne meritoverføres. Dansk Design Center dækker udgifter til forplejning, IT-udstyr mv.

Om Dansk Design Center 
I tætte partnerskaber med erhvervsliv, designvirksomheder, offentlige og private organisationer samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner arbejder vi for at vise og måle den forandring, design kan skabe. Vores formål er at aktivere designernes tilgang og mindset til at styrke erhvervslivets innovation og vækst.  

Interesseret? 
Send din ansøgning, CV og dokumentation for at du er under relevant uddannelse til job@ddc.dk.
Skriv i emnefeltet hvilket område, du søger praktik hos. Vi tager løbende kandidater til samtale.  

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox