Menu
Søg
Dansk Design Center søger praktikanter til efteråret 2020
Vi søger dygtige studerende, der kunne tænke sig at komme i praktik i Dansk Design Center.
Deadline
1. juni 2020

Vil du være en del af Dansk Design Center? Som praktikant i Dansk Design Center vil du i tæt samarbejde med husets projektledere og eksterne samarbejdspartnere bidrage til designdrevne forløb, der kan tilføre værdi til erhvervslivet. Vi arbejder for at realisere en række projekter, der alle har fokus på at aktivere designernes tilgang til at styrke erhvervslivets innovation og vækst.  

Du skal være under uddannelse samt kunne kommunikere på dansk i skrift og tale for at komme i betragtning. Vi søger studerende med kompetencer indenfor forskellige områder, det gælder fx business, design, kommunikation, policy og antropologi. Vi er fleksible med praktiklængde og opstartstidspunkt.

Om Dansk Design Center 
I tætte partnerskaber med erhvervsliv, designvirksomheder, offentlige organisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner: 

  • Udvikle og leder vi eksperimenterende designprogrammer fra lille til stor skala 
  • Høste ny indsigt i sammenhængene mellem design, innovation og vækst 
  • Kommunikerer om designs værdiskabelse, for dermed at skabe spredning og forankring af designfremmende aktiviteter nationalt og internationalt. 

Interesseret? 
Send din ansøgning, CV og dokumentation for at du er under relevant uddannelse til job@ddc.dk.

Skriv i din ansøgning, hvis du har interesse for et særligt projekt eller område i Dansk Design Center. Vi har både kontor i Kolding og København.
Du kan se alle de forskellige projekter, vi arbejder med lige her. Vi tager løbende kandidater til samtale.  

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox